Όργιο φημών για τον Χάρη Ρώμα! Φεύγει ή… τον φεύγουν από τον ΑΝΤ1; Το παρασκήνιο και η μεταγραφή…

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Χάρη Ρώμα, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έμεινε ανεπηρέαστο όσο κι αν προσπαθούν όλοι μαζί να υποβαθμίσουν το θέμα και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις φήμες που οργιάζουν τις τελευταίες ώρες, ο Χάρης Ρώμας μαζί με την συγγραφική του παρτενέρ και κουμπάρα του Άννα Χατζησοφιά, φαίνεται πως οδηγούνται σε οριστική λύση της συνεργασίας τους με τον ΑΝΤ1 καθώς θεωρείται βέβαιο πως δεν θα υπάρξει άλλος κύκλος του «Καφέ της Χαράς», αλλά ούτε και κάποια άλλη νέα σειρά.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κουκου», ο ηθοποιός και σεναριογράφος συζητάει για ένα νέο σήριαλ πάντα με υπογραφή τη δική του και της Άννας Χατζησοφιά, που όμως δεν προορίζεται για τον σταθμό του Θοδωρή Κυριακού.

Όπως ειπώθηκε στον αέρα του STAR, την παραγωγή θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Στέφανο Κωνσταντινίδη να μεταδίδει την πληροφορία πως αυτή θα είναι και η τελευταία τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα, κλείνοντας έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του.Άλλωστε, ο Ρώμας, όπως ανέφεραν στην εκπομπή, θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με το κομμάτι της πολιτικής…

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Survivor 4 ο κακός χαμός!!! Τριαντάφυλλος κατά Σαλαγκούδη: Δεν την φοβάμαι επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός (video)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Survivor 4 trailer 22/02: Η Ελευθερίου παθαίνει κρίση και φεύγει από το συμβούλιο!