27χρονη Χάνει Ξαφνικά Τα Δάχτυλά Της Σήμερα Προειδοποιεί Όλες Τις Γυναίκες Για Αυτόν Κίνδυνο -ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί από εμάς, αποφεύγουν τις επισκέψεις στο γιατρό. Δεν το κάνουν μόνο για το κόστος, αλλά ίσως να μην το θεωρούν και τόσο αναγκαίο. Μια επίσκεψη στον γιατρό, πιθανότατα να είχε σώσει την Shelby Smith από την απώλεια των δαχτύλων τόσο των χεριών της, όσο και των ποδιών της.

Η 27χρονη Shelby, είναι από το Tennessee και συνήθως δίνει την εικόνα ενός υγιούς ατόμου. Κάνει γιόγκα, πιστεύει στη φυσική θεραπεία και σπάνια αρρωσταίνει. Έτσι, όταν αντιμετώπισε μια άσχημη περίπτωση με το λαιμό της, περίμενε πρώτα να δει αν τα συμπτώματα θα περάσουν.

Δυστυχώς για τη Shelby, η κατάστασή της επιδεινώθηκε γρήγορα. Αφού ο πυρετός της έφτασε τους 40 βαθμούς Κελσίου και τα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών της άρχισαν να μαυρίζουν, το αγόρι της Shelby κάλεσε ασθενοφόρο και έτσι μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Η Shelby κατά πάσα πιθανότητα να είχε πεθάνει. Η απλή περίπτωση του πόνου στο λαιμό της, επιδεινώθηκε σε σημείο ανάπτυξης σήψης σε όλο της το σώμα. Οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή, από το να αφαιρέσουν όλα τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού και ένα από το αριστερό, αλλά και δύο δάχτυλα από το ένα της πόδι.

Αντί να μισεί το σώμα της τώρα, η Shelby λέει ότι απλά της υπενθυμίζει ότι η ζωή της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Πηγές: diaforetiko.gr / fanpage.gr

What do you think?

Δυσάρεστα τα νέα για τον 21χρονο Γεράσιμο: «Είναι σε κώμα, έχει βαριές νευρολογικές επιπλοκές»

Μπράβο στα παιδιά μας: Φοιτητές ιατρικής ταξιδεύουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους