28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες

O 81χρονος Αλ Πατσίνο φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, αφού έχει στο πλευρό του μία 28χρονη μελαχρινή καλλονή.

Ο πρωταγωνιστής του «Scarface» φαίνεται πως είναι μαζί με την μόλις 28 ετών Μαΐων Νουρ Αλφαλάχ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Page Six».

Η Αλφαλάχ κατάγεται από μια πλούσια αμερικανική οικογένεια από το Κουβέιτ, ενώ φαίνεται πως στο παρελθόν ήταν μαζί και με τον 78χρονο Μικ Τζάγκερ,  ενώ φέρεται να είχε σχέση και με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο επενδυτή Νίκολας Μπέργκουεν

Μια πηγή ανέφερε στο «Page Six»: «Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 2

Το ζευγάρι εθεάθη σε ένα ιταλικό εστιατόριο στην Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου και στη συνέχεια έφυγε με το ίδιο αυτοκίνητο. Μια φωτογραφία από το δείπνο έγινε viral αφού κοινοποιήθηκε από τον Τζέισον Μομόα, ο οποίος βρισκόταν μαζί τους στο ίδιο τραπέζι.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Αλ Πατσίνο;

Η Αλφαλάχ είναι αντιπρόεδρος της «Lynda Obst Productions» στα στούντιο της Sony και ασχολείται με την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους.

Η πρώην του Αλ Πατσίνο, Μεϊτάλ Ντόχαν, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν άντρα τόσο μεγάλο, ακόμα και αν είναι ο Αλ Πατσίνο». «Μου αγόραζε μόνο λουλούδια. Πώς μπορώ να πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει χρήματα;» είχε δηλώσει. 28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 4

Ο Πατσίνο έχει τρία παιδιά, μια κόρη 33 ετών και δίδυμα 21 ετών, με δύο από τις προηγούμενες συντρόφους του, την ηθοποιό Jan Tarrant και την επίσης ηθοποιό Beverly D’Angelo.

Δείτε φωτογραφίες της συντρόφου του:

28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 6 28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 8 28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 10 28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 12 28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 14 28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 16 28 ετών κουκλάρα: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο έχει αδυναμία στους ηλικιωμένους άνδρες - Εικόνα 18

Το ευχαριστώ είναι λίγο: Εθελοντές περπατούν 2,5 χιλιόμετρα στο Χιόνι για να φροντίσουν ζώα καταφυγίου

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Ιουλία κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Ευτυχία