Αχιλλέας Μπέος: «Είπα αλήθειες. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα & μάνα. Δεν τους αποδέχομαι, δεν θέλω»

Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε για τη δήλωση που είχε κάνει για τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι αδίκησε τον εαυτό του.

Ο Αχιλλέας Μπέος εμμένει στην άποψή του

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου σχολίασε τον σάλο που δημιουργήθηκε για τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αμέσως μετά την επανεκλογή του ως δήμαρχος, υπογραμμίζοντας “το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα η δήλωση αυτή που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλαφτεί ήμουν εγώ. Δεν θα με κάνουν, όμως, να αποδεκτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου. Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτά που είπα εγώ. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα”.

Ερωτηθείς αν θα ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόμματος, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε “το μόνο που δεν είμαι είναι ψώνιο. Δεν έχω καμιά βλέψη και δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν μπορώ να πάω στην Βουλή, δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω με δικό μου κόμμα”.

Τέλος, επεσήμανε το έργο που έχει κάνει από τότε που ανέλαβε δήμαρχος Βόλου, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει με τους τοπικούς δημοσιογράφους.

Πηγή:

fanpage

Εφοπλιστής βρέθηκε νεκρóς στο σπίτι του στη Βούλα

ΘΡΗΝΟΣ – Πέθανε διάσημος νεαρός τραγουδιστής