Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει: “Η απάντηση του Σπηλιωτόπουλου ήταν ακόμα χειρότερη από την αρχική μπούρδα του Κασσελάκη”

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είναι χαζός άνθρωπος. Προσπάθησε να καλύψει επικοινωνιακά μια μπούρδα που είχε πει ο Κασσελάκης…

Καλεσμένος του Σταμάτη Ζαχαρού στην εκπομπή «Εδώ» του One Channel βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη νύχτα της Πέμπτης. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρώσει τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη, ο υπουργός Υγείας κλήθηκε να τοποθετηθεί για μια πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Θα σας τσιγκλήσω για τελευταία φορά και θα σας αποδεσμεύσω. Υπάρχουν καλοί τρομοκράτες; Το είπε ένας δεξιός, ξαναλέω» σχολίασε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης της ενημερωτικής εκπομπής για να τοποθετηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ως εξής. «Καλοί τρομοκράτες; Μα πως μπορούν να υπάρχουν καλοί τρομοκράτες; Άμα ήταν καλοί, δεν θα ήταν τρομοκράτες».

«Το είπε ένας άνθρωπος που ήταν στη Νέα Δημοκρατία τόσα χρόνια, διακονούσε τη δεξιά πολιτική για τόσα χρόνια» τσίγκλησε, εκ νέου, ο Σταμάτης Ζαχαρός για να σχολιάσει ο κ. Γεωργιάδης πως «αυτό που πιστεύω ότι στα αλήθεια έχει συμβεί, είναι το εξής. Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είναι χαζός άνθρωπος. Προσπάθησε να καλύψει επικοινωνιακά μια μπούρδα που είχε πει ο Κασσελάκης».

«Στην προσπάθεια του να καλύψει την μπούρδα, είπε μια μεγαλύτερη. Αυτό είναι».


Διαβαστε Ακομη

Η απουσία του πατέρα μου: Η εμπειρία του Γιώργου Παπαδόπουλου

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα γίνεται μανούλα για πρώτη φορά