Άφωνη η Σακίρα: Ο Πικέ βγήκε βόλτα χέρι-χέρι με την Κλάρα Κία κι εκείνη… τράκαρε σε διαφημιστική πινακίδα

Ο Ζεράρ Πικέ, μετά τον πολύκροτο χωρισμό του από τη Σακίρα, έχει πλέον επισημοποιήσει τη σχέση του με την 23χρονη Κλάρα Κία. Ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα πριν από λίγο καιρό έκανε την πρώτη του ανάρτηση με την 23χρονη Κλάρα Κία, ενώ μετά από αρκετό καιρό μαζί αποφάσισαν να ξεκινήσουν και τις δημόσιες εμφανίσεις με τις κάμερες και τους παπαράτσι να τους περιμένουν και να τους ακολουθούν.

Και ενώ το ζευγάρι προσπαθούσε να περπατήσει και να αποφύγει διακριτικά και με χαμόγελο τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους, κάποιος ρεπόρτερ ρώτησε για τις κρίσεις άγχους της Κλάρας με τον Πικε να απαντάει γελώντας: «Μια κρίση άγχους; Κρίση άγχους; Το να έχεις μια κρίση άγχους είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά».

To ζευγάρι συνέχισε να περπατάει χέρι χέρι, παράλληλα προσπαθούσε να αποφύγει τους παπαράτσι και σε μία άτυχη στιγμή στην οποία ο Πικέ προηγούνταν κατά ένα βήμα, η αγαπημένη του από πίσω έπεσε πάνω σε μία πινακίδα.

Το άτυχο συμβάν ευτυχώς δεν επέφερε κάποιον τραυματισμό, ο Πικέ το αντιμετώπισε γελώντας αλλά η «κατάρα» της Σακίρα ίσως έπιασε για πρώτη φορά τόπο.

Δείτε το βίντεο με τη βόλτα του Πικέ και της 23χρονης συντρόφου του

ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ ΣΑΚΙΡΑ ΣΑΚΙΡΑ ΚΑΙ ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ

What do you think?

Κούκλα μελαχρινή και με 4 παιδιά: Αυτή είναι η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου που είναι πανέμορφη

Αλεν Ντελόν: «Ξερνάω με αυτόν τον κόσμο, φεύγω χωρίς λύπη»