Άγρια συμπλοκή νεαρών στο κέντρο της Λαμίας: Είχαν «ραντεβού» για να λύσουν οπαδικές διαφορές

Έξι προσαγωγές από την Αστυνομία

Άγρια συμπλοκή νεαρών ατόμων στο υπαίθριο δημοτικό πάρκινγκ στην Αγίου Νικολάου, κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως αναφέρει η lamiareport.gr

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πάνω στο επεισόδιο ένα νεαρό άτομο δέχτηκε χτύπημα από πτυσσόμενο γκλοπ στο πρόσωπο, πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, στη θέα των οποίων όλοι σχεδόν οι εμπλεκόμενοι έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Περίοικοι έκαναν λόγο για δύο συγκεντρωμένες παρέες μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι έμοιαζαν μαθητές και πιθανότατα ανήλικοι, οι οποίοι είχαν δώσει ραντεβού για ξύλο μέρα μεσημέρι για να λύσουν τις οπαδικές διαφορές τους.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διενήργησαν αναζητήσεις για το άτομο που φέρεται να χρησιμοποίησε γκλοπ, ενώ οι συνάδελφοί τους της Ασφάλειας εξέτασαν κάποια νεαρά άτομα που παρέμειναν στο σημείο για να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Για το περιστατικό το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΔ Στερεάς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο και για έξι προσαγωγές:

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, αναφορικά με επεισόδιο μεταξύ ατόμων στη πόλη της Λαμίας, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, μεσημβρινές ώρες έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ αγνώστου αριθμού νεαρών ατόμων σε περιοχή του κέντρου της Λαμίας.

Μετά από τηλεφωνική ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κινητοποιήθηκαν όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες μετέβησαν άμεσα στο σημείο.

Πριν την άφιξη των αστυνομικών, τα άτομα είχαν αποχωρήσει, ενώ μετά από ευρείες και επιστάμενες αναζητήσεις στη περιοχή, έχουν, μέχρι στιγμής, πραγματοποιηθεί -6- προσαγωγές νεαρών ατόμων, οι οποίοι και εξετάζονται σχετικά.

Οι έρευνες και οι αναζητήσεις συνεχίζονται, για τον εντοπισμό και τη προσαγωγή τυχόν εμπλεκομένων ατόμων στο εν λόγω περιστατικό.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια και τις συνθήκες που έλαβε χώρα το επεισόδιο.»

Τους ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ για ατασθαλίες: Έριχναν μπαλωθιές στον αέρα

Κρήτη: Συνελήφθη με 112 χάπια μεθαδόνης – Πιάστηκε πριν τα «πλασάρει»