Ανακαλύφθηκε ο οδηγός που παρέβη το stop στο τροχαίο δυστύχημα – Ταυτοποίηση από τον Γιάννης Ξανθόπουλος

Διαβάστε περισσότερα…

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητο που παραβίασε το stop στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου που επέβαινε στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή.

Αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και έχουν στην κατοχή τους οι άνδρες της τροχαίας κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop και ο τραγουδιστής στην προσπάθεια του να το αποφύγει, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο όχημα που επέβαιναν οι δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή μετά το τρακάρισμα σταματάει και ο οδηγός του ο όποιος είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, εξέρχεται από αυτό.

Παρόλα αυτά δεν σπεύδει να βοηθήσει, καθώς θα επιβιβαστεί και πάλι στο αυτοκίνητο του και θα φύγει. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του και για έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.

Την ίδια ώρα σε αλκοτέστ που έγινε στον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς ακόμα και τώρα να υποβάλλονταν σε αλκοτέστ δεν θα ήταν δυνατόν να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα.

Το τροχαίο έγινε ξημερώματα της 12η Μαρτίου 2024. Οι δύο 19χρονοι πήγαιναν στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» είπαν φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ήταν σε κατάσταση σοκ…

Πηγή: newsit.gr


Διαβαστε Ακομη

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανακούφιση για την Ελπίδα Νίνου μετά από την υγειονομική της περιπέτεια

Η τρομακτική εμπειρία της Αννίτας Ναθαναήλ: Όταν ένα ιατρικό λάθος σχεδόν την έκανε ανάπηρη