Ανακοίνωση Αποχώρησης: Survivor Παίκτης Ήττησε και Αποχώρησε στην Επανάληψη

Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε, μια στροφή πριν την τελική ευθεία του Survivor, ύστερα από δυο σκληρές αναμετρήσεις;

Για την παραμονή στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο κλήθηκαν να μονομαχήσουν, το βράδυ της Πέμπτης, δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας και ένας παίκτης της μπλε ομάδας. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ταξίδη και την Κατερίνα Δαλάκα από τους Κόκκινους και τον Σταμάτη Ταλαδιανό από τους Μπλε.

Ένας εκ των τριών, λοιπόν, θα βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός Survivor στο τέλος της δοκιμασίας. Κι αυτό μιας και θα επαναλάμβανε έναν κύκλο αγωνισμάτων, προσεχώς, ενάντια στη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους για να μάθουμε ποιο όνομα θα γραφτεί στη νέα αποχώρηση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός και τους μονομάχους, τη νύχτα της Πέμπτης, όλοι θα έπρεπε να παίξουν με όλους για να δούμε ποιος θα γνώριζε τις περισσότερες ήττες. Ύστερα από μια μακρά σε διάρκεια δοκιμασία, ήρεμοι μπορούσαν να αισθάνονται η Κατερίνα Δαλάκα ο Σταμάτης Ταλαδιανός που έφτασαν πρώτοι στις πέντε νίκες.

Έτσι λοιπόν, λίγες ώρες αργότερα, ο Χριστόφορος Ταξίδης έμελλε να ριχθεί ξανά στη μάχη και τον στίβο του Survivor προκειμένου να κοντραριστεί με τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους διεκδικώντας την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο. Για έναν ή μία, άλλωστε, τούτο το βράδυ θα ήταν και το τελευταίο στο παιχνίδι!

Σε μια καθηλωτική, ομολογουμένως, δοκιμασία για τρεις ήρθε η ώρα για την Δώρα Νικολή να νιώσει ασφαλής με αποτέλεσμα να συνεχίζουν οι άλλοι δυο να παλεύουν για την παραμονή στο Survivor.

\"\"

Ο πίνακας του σκορ έδειξε 5 – 2, όμως, με αποτέλεσμα ο παίκτης που θα έπρεπε να αφήσει το όνειρο στο ριάλιτι επιβίωσης σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο να είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Η Κατερίνα Δαλάκα Ανακοινώνει: “Αντιμετωπίζω Ψυχική Κούραση”

Η αντίδραση του Κώστα Χατζή στον ρατσισμό: “Δεν έχουν διαβάσει οι άνθρωποι”