Ανακοίνωση του θανάτου του διάσημου Executive Pastry Chef Γιάννη Γιάχου

Το μήνυμα του ξαδέλφου του, Αλέξανδρου Τσουβέλα.

Ο διάσημος Executive Pastry Chef, Γιάννης Γιάχος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών. Αιτία του θανάτου του ήταν η καρδιακή ανεπάρκεια. Το δυσάρεστο γεγονός ανακοινώθηκε μέσω των social media από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος είναι ξάδελφος του pastry chef.

«Πρόλαβες να χαρείς το τρόπαιο σεφ. Καλό ταξίδι ξάδερφε», έγραψε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κάτω από τη φωτογραφία του ξαδέλφου του.

Ο Γιάννης Γιάχος γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από το χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι, όπου ο Γιάννης ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Γιάννης Γιάχος, μετά από σπουδές και εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Ελβετία, συνεργάστηκε με διάφορα φημισμένα ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το ζαχαροπλαστείο Όσκαρ στα Νέα Λιόσια, το Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό, το Norida Hotel στην Κω, το Grand Resort Cape Sounio και το Intercontinental Hotel. Από το 1999 έως το 2004 εργάστηκε ως Pastry Sous Chef και αργότερα ως Executive Pastry Chef στο ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά.

Μετέπειτα συνέχισε την καριέρα του στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Sirene Blue Resort, ενώ πρόσφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα. Από το 2014, ανέλαβε τη θέση του Pastry Chef στις μονάδες του ομίλου Σάνη, Sani Resort και Sani Beach Hotel.


Διαβαστε Ακομη

Η Ελισάβετ Σπανού μιλάει για τη μοναδική εμπειρία του θηλασμού

Κατερίνα Καινούργιου: Εάν είναι αυτός ο άνδρας, τότε είναι διαθέσιμος