Αναστάσιος Ράμμος: Η πραγματική εξάρτηση από την αλκοόλ δεν είναι μόνο οι ουσίες, αλλά και οι ανθρώποι

Στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω κάπου αλλού το μυαλό μου. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου δήλωσε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο Αναστάσιος Ράμμος καθίσε στον καναπέ του The 2night show και μίλησε για τον εθισμό του στις ουσίες και την απεξάρτησή του.

«Έπεσα σε φάση με ουσίες. Αν δεν έπεφτα, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα αυτό το ταξίδι. Μου πήρε χρόνια. Δεν είναι μόνο οι ουσίες, αλλά έπνιγα ανθρώπους. Συναισθήματα, το πώς συμπεριφερόμουν. Μπορεί κάποιος που δεν κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ, σε μια σχέση αν ο ένας νιώθει ευτυχισμένος όταν είναι μόνο ο σύντροφός του, αυτό είναι μια συνεξάρτηση και είναι πολύ σοβαρό» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που έρχομαι συνειδητοποιημένος μετά από καιρό και θέλω να σου ευχαριστήσω γιατί βρισκόμουν κάπου και ο εθισμός μου με κρατούσε συντροφιά. Εκεί στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω το μυαλό μου κάπου αλλού. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου» είπε ο Αναστάσιος Ράμμος προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιώργος Γιαννιάς: Διπλό πένθος για τον τραγουδιστή – Απώλεια και των δυο γονιών μέσα σε πέντε μήνες

Νίκος Οικονομόπουλος: Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προς τον Γιώργο Λαμπάτο