Αναστολή της διαδικασίας αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα: Τα νεότερα για την υγεία του

Διαβάστε περισσότερα…

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν θα γίνει ακόμα καμία διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς έπρεπε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε στην Super Κατερίνα:

«Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά».


Διαβαστε Ακομη

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για τη μητρότητα και τον ρόλο του Γιώργου στη φροντίδα του παιδιού

Ηλίας Αλεξίου: Νέες τεχνικές στο Chase για απόκρυψη των απαντήσεων