Αναταράξεις στο MasterChef με τη δραματική διπλή αποχώρηση στον ημιτελικό

Τα μέλη ποιας μπριγάδας ηττήθηκαν στον β’ ημιτελικό με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν εν βαριά καρδιά από το MasterChef;

Στον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef βρέθηκαν να μονομαχούν, τη νύχτα της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο του STAR, η γκρι και η μπορντό μπριγάδα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτρήρης Κοντιζάς έδωσαν την ευκαιρία στους τέσσερις παίκτες να παλέψουν για να προκριθούν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού

Ακριβώς εκεί δηλαδή που όλοι οι παίκτες του MasterChef είχαν σαν στόχο να βρεθούν βεβαίως. Μάλιστα, η νέα αυτή δοκιμασία έμελλε να λάβει χώρα στην ιστορική Οικία Αλεπουδέλλη. Στην οικία δηλαδή όπου διέμενε η οικογένεια του μεγάλου νομπελίστα ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη.

Η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου από τη γκρι μπριγάδα και ο Σοφοκλής Πουλής και ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το 2ο εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο MasterChef. Όλοι γνώριζαν άλλωστε, μιας και τους είχε ανακοινωθεί από τους τρεις κριτές, ότι στο τέλος αυτής της δοκιμασίας θα υπήρχε διπλή αποχώρηση για την μπριγάδα που θα γνώριζε την ήττα.

Σε ποια ομάδα λοιπόν πρόσφεραν απλόχερα χαμόγελα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτρήρης Κοντιζάς στο κλείσιμο του νέου επεισοδίου του MasterChef; Και ποιοι δυο φιναλίστ θα έπρεπε να ξεχάσουν για πάντα το μαγειρικό ταξίδι στο όνειρο σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο της διαδρομής;

«Με δύο από εσάς δυστυχώς, σήμερα το βράδυ, θα χαιρετηθούμε για τελευταία φορά και με δύο θα ανανεώσουμε το ραντεβού στην κουζίνα του MasterChef. Καλύτερη προσπάθεια στο στάδιο του καλωσορίσματος, που ήταν αυτό που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα, και η μποργάδα με την οποία θα ταξιδέψουμε παρέα στην επιστροφή είναι η γκρι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου!

Έτσι, λοιπόν, μια στροφή πριν το τέλος, από το MasterChef αποχώρησαν με βαριά καρδιά ο Σοφοκλής Πουλής και ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα!


Διαβαστε Ακομη

Το 2night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναλαμβάνει την ανδρική υπόθεση απόψε

Η πορεία της Μελίνας Ασλανίδου: Απροσδόκητες δυσκολίες και αντίστοιχες νίκες