Ανατρεπτικός ρόλος του Survivor: Η απόρριψη των υποψηφιοτήτων στην πυρά

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Για πολλοστή φορά στο φετινό Survivor, το βράδυ της Κυριακής, οι εναπομείναντες παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας συνάντησαν στο συμβούλιο του νησιού τον Γιώργο Λιανό. Εκεί δηλαδή όπου ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίβωσης του ΣΚΑΪ θα ανακοίνωνε στο τέλος του νέου επεισοδίου τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο του νησιού είχε, αυτή τη βραδιά, η μπλε ομάδα του Survivor η οποία και ηττήθηκε νωρίτερα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα. Μάλιστα, οι Μπλε ενισχύθηκαν με την έκτακτη προσθήκη της Δώρας Νικολή που, όμως, δεν έκρυψε την βαθιά της στεναχώρια για τον αγωνιστικό «χωρισμό» από την καλή της φίλη, Κατερίνα Δαλάκα.

«Επειδή έχω δεθεί πάρα πολύ με την Κατερίνα, ήθελα να τελειώσω μαζί της. Ό,τι κερδίζουμε, να το κερδίζουμε μαζί. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνεται και είναι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο όπως νομίζω και την ίδια» εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά η Δώρα Νικολή στον παρουσιαστή του Survivor όταν της ανακοινώθηκε πως θα φορά πια, ξανά, την μπλε μπαντάνα.

Έτσι, αφού μεσολάβησαν οι γνώριμες συζητήσεις και σχολιασμοί, ήρθε η ώρα για το κεντρικό θέμα του συμβουλίου του νησιού. Η στιγμή δηλαδή που οι παίκτες της μπλε ομάδας θα περνούσαν, ένας ένας, την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ποιον ή ποια θα πετούσαν, λοιπόν, στον τάκο των υποψηφιοτήτων τη δεδομένη στιγμή με τα περιθώρια πια για τις δυο ομάδες να είναι πιο στενά από ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης;

\"\"

Η απόφαση για την πρώτη υποψηφιότητα πάρθηκε από την μπλε ομάδα και ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να διαβάζει τις ψήφους, Από αυτές τις μόλις τέσσερις, λοιπόν, προέκυψε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

«Νιώθω καλά, το περίμενα και πριν έρθει η Δώρα. Αποδέχομαι αυτή την ψήφο, έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας στην καλύβα, υπάρχει μια μονομαχία μπροστά και γω είμαι έτοιμος να παλέψω για την παραμονή μου» εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε στον Γιώργο Λιανό.


Διαβαστε Ακομη

Σπαρακτικό γράμμα στο ρολόι της ΔΕΗ: «Σε παρακαλώ πολύ, μην κόβεις το ρεύμα, έχω άρρωστο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Νίκος Λιάγκας δεν χρειάζεται να μπλέξει σε κόντρα