Ανδρέας Μανωλικάκης: Η αποκάλυψη του σοκαριστικού περιστατικού με το πιστόλι

“Πυροβολεί, ανοίγει την πόρτα και εξαφανίζεται! Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν εκτός ανάσας” περιγράφει ο Ανδρέας Μανωλικάκης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Ανδρέας Μανωλικάκης, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο καθηγητής σκηνοθεσίας και υποκριτικής στο Actor’s Studio αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην εισβολή που δέχθηκε από άνδρα που οπλοφορούσε στο σπίτι του.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μανωλικάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακούω το κουδούνι, είμαι γυμνός και φοράω μια ρόμπα. Ξυπόλητος, γυμνός, τίποτα. Κατεβαίνω μια πολύ στενή σκαλίτσα που έχει μια βάση 1×1, κοιτάζω από τα μικρά παραθυράκια και είναι ένας τύπος ψηλός με δερμάτινο μπουφάν. λίγο μελαχρινός, στο ύψος μου. «Ποιος είναι;» λέω και μου απαντάει «ταχυδρομείο». Ανοίγω την πόρτα, κοιτάζει πολύ γρήγορα αυτός δεξιά και αριστερά, βγάζει ένα πιστόλι και μου το κολλάει στο κεφάλι. Εδώ ακριβώς! Το πρωινό μου ήταν αυτό! Το πρωινό ξύπνημα αυτό».

«Οπισθοχωρώ, κλείνει η πόρτα και είμαστε σε ένα τετραγωνικό μέτρο μέχρι να αρχίσει η σκάλα που ανέβαινε πάνω. Εδώ το πιστόλι! «Σκάσε» μου λέει, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται, «πάμε πάνω». Με το «πάμε πάνω» μου βάζει το πιστόλι εδώ, στην κοιλιά, και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε σαν τα καβούρια. Όχι ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω, αλλά πλαγίως. Ένα σκαλί αυτός, ένα εγώ. Στο έκτο σκαλί πάω να του πω κάτι και μου λέει «shut the fuck up». Αυτό όμως δεν άρεσε στον βαθύ μου εαυτό και γω δεν είμαι άνθρωπος που πλακώνομαι».

«Το όπλο, εντάξει, μου φάνηκε φυσιολογικό και επίσης επάνω ήταν μια γυναίκα στο κρεβάτι και δεν ήξερα τι είχε στο νου του αυτός. «Αν φτάσουμε εκεί πάνω, ποιος ξέρει τι θα γίνει» σκεφτόμουν. Επειδή έπαιζα λοιπόν μπάλα μικρός, κάνω ότι ανεβάζω το δεξί μου πόδι, ανεβαίνει αυτός, τραβάω το κορμί μου, μένει το πιστόλι στον αέρα και πιάνω χέρι και πιστόλι μαζί! Αυτός βέβαια είχε ένα χέρι ελεύθερο αλλά φρίκαρε, κατρακυλήσαμε κάτω και με βάραγε με το ελεύθερο του χέρι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ανδρέας Μανωλικάκης στη νέα του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

«Κάποια στιγμή ελευθερώνεται το πιστόλι του, πυροβολεί, ανοίγει την πόρτα και εξαφανίζεται! Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν τόσο πολύ εκτός ανάσας και δεν ήξερα αν είχα φάει την σφαίρα και που. Ανέβηκα επάνω, λιώμα και η κοπέλα δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει».


Διαβαστε Ακομη

Ο Θάνος Πετρέλης ανακρίνει τους κριτές του τάλεντ σόου: “Προτιμούν την προβολή τους από την ευημερία των παιδιών”

Ο Ιάσονας Λαγουτάρης αποκαλύπτει: Αλίκη Κατσαβού αρνείται να πληρώσει τα μεταφορικά