Ανεξήγητες εικόνες στην ατμόσφαιρα της Καινούργιου – Ο Πέτρος Τατσόπουλος αντιδρά: \”Όχι σε ανοησίες!\”

“Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Δεν χρειάζεται να με “πάρετε”! Αρκετά με την παράνοια!”.

Ένα περιστατικό έντονης έντασης σημειώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Ανδρέας Καραγιάννης μπήκαν σε έντονη σύγκρουση με αφορμή το θέμα του σκήνωματος του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Οι αντιδράσεις έφτασαν στα ύψη όταν ο γνωστός συγγραφέας κατηγόρησε την Εκκλησία για εμπορευματοποίηση της θρησκείας εις βάρος των πιστών.

“Κόβουν κεφάλια και χέρια και πόδια από διάφορους Αγίους! Τι να πει κανείς; Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι και εσύ συνένοχος σε αυτήν την απάτη! Ζεις και επωφελείσαι από αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για ένα κόμμα τώρα;”, σχολίασε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

“Ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Μπορείς να απαντήσεις χωρίς ειρωνείες;”, είπε ο συγγραφέας εκνευρισμένος.

“Με αφήνεις, Κατερίνα, να πω ό,τι θέλω; Αν δεν θέλεις να ακούσεις, μην με καλείς στην εκπομπή!”, είπε εξοργισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να αφήσει τον συνομιλητή του να μιλήσει.

“Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε επειδή είμαστε σε μια ‘ορθόδοξη’ χώρα! Δεν είμαστε στη Ζιμπάμπουε! Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω! Δεν χρειάζεται να με ‘πάρετε’! Αρκετά με την παράνοια!”, εξέφρασε έπειτα ο Πέτρος Τατσόπουλος, εγκαταλείποντας το πλατό σε μια ανεπανόρθωτη κατάσταση.

“Τους καθοδηγείτε με αυτές τις απάτες! Αυτός ο απατεώνας ζει από αυτές τις απάτες! Ποιος είναι αυτός που με προκαλεί, ο ηλίθιος!”, συνέχισε ο Πέτρος Τατσόπουλος με το ίδιο ύφος.

“Είναι βαριές κατηγορίες! Ευχαριστώ, Ανδρέα, που διατηρείς την ψυχραιμία. Πρέπει να πάω σε διαφημίσεις τώρα, πάρτε τις!”, δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου, επιθυμώντας να βάλει τέλος σε αυτό το πρωτοφανές επεισόδιο έντασης.

Διαβάστε περισσότερα…

Η μυστήρια παραμονή του Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο εδώ και 12 ημέρες

Το εντυπωσιακό σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες