Αγγελική Ηλιάδη: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, είναι τέλειο να μεγαλώνεις μόνο αγόρια»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μίλησε με την αναφέρθηκε δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη για το πως είναι να μεγαλώνει 2 αγόρια ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που την είχε προσβάλλει.

Αγγελική Ηλιάδη: Για τη ζωή της ως μαμά δυο αγοριών

«Είναι τέλεια να μεγαλώνεις δυο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δε θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Έχει συμβεί και στους δυο γιους μου να δεχτούν bullying. Με φρικάρουν τέτοια γεγονότα. Δεν ανέχομαι να κάνει κανείς το παραμικρό στο παιδί μου. Εννοείται ότι πήγα από το σχολείο. Πήγα και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου, και κανέναν δικό μου άνθρωπο» είπε η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως και στα δυο της παιδιά έχει λείψει το πατρικό πρότυπο λέγοντας: «Σίγουρα έχει λείψει και στα δυο παιδιά μου η πατρική φιγούρα. Και στον Βασίλη, όλα τα χρόνια που ήμουν με τον μπαμπά του, εκείνος ζούσε στο εξωτερικό, δε ζήσαμε ποτέ μαζί παρά μόνο στις διακοπές.

Δε θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς, όπως έλεγα κάποτε. Βλακείες έλεγα. Δε μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα. Είμαι πολύ αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Ξέρω ότι δε μπορώ να τα κάνω όλα όπως θα ήθελα γιατί μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια και είμαι ένας άνθρωπος».

Η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε και την πιθανότητα νέου γάμου: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω γάμο για κανέναν λόγο. Δε θέλω να περιοριστώ σε καμία περίπτωση. Μου αρέσει η ελευθερία που νιώθω σαν άνθρωπος. Δε θέλω κανείς να εισβάλει στον χώρο, τον χρόνο, το πρόγραμμά μου».

Νεκρή 21χρονη στρατιώτης: Μαχαιρώθηκε από τον σύντροφο της και μετά την έκαψε μέσα στο αυτοκίνητο – Τι ανέφερε μάρτυρας

50-50 πιθανότητες να τα καταφέρει: Ο γιατρός – «φύλακας άγγελος» του Γεράσιμου από το πρώτο βαγόνι