Αννίτα Πάνια παγώνει στον αέρα του OPEN: Κλείστε το μαντάμ!

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής και πρότεινε η Αννίτα Πάνια στην τηλεθεάτρια να… κλείσει το μαγαζί της;

Πιστή στο τηλεοπτικό της πόστο βρέθηκε η Αννίτα Πάνια, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού «Next Please» στο OPEN. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τηλεθεάτρια, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη για μια απάντηση που έλαβε από εκείνη.

Ειδικότερα, η κα. Ευτέρπη καλούσε στην εκπομπή από τον Βόλο και ενημέρωσε την Αννίτα Πάνια πως εκεί διατηρεί βιβλιοπωλείο τα τελευταία χρόνια. «Τι βιβλία έχετε εκεί; Ενδιαφέροντα βιβλία; Τι πουλάει πολύ; Το μυθιστόρημα πουλάει;» ενδιαφέρθηκε αρχικά να μάθει η παρουσιάστρια για να λάβει μια γενική απάντηση, όπως «διάφορα… όλα» από την τηλεθεάτρια του Next Please.

«Όλα πουλάνε; Δεν πουλάει κάτι περισσότερο, κάτι λιγότερο;» επέμεινε τότε η Αννίτα Πάνια με την κα. Ευτέρπη να απαντά πως «ε, όλα».

Α.Π.: Την Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα την έχετε;

Ευτέρπη: Όχι, δεν την έχουμε.

«Ε, κλείστε το μαντάμ! Κλείστε το! Δεν έχετε το χιτ βιβλίο» υπογράμμισε τότε με χιούμορ, αιφνιδιασμένη προφανώς με την απάντηση για το νέο βιβλίο του Νίκου Καρβέλα, η Αννίτα Πάνια και συνέχισε την γνώριμη ροή της εβδομαδιαίας της εκπομπής.


Διαβαστε Ακομη

Η Ανησυχία της Κέιτ Μίντλετον για την Υγεία της: Απουσία από τα Δημόσια Στιλιστικά Σόου για τον Υπόλοιπο του Έτους

Θρήνος για την απώλεια της Ρένας Βενιέρη: Το δύσκολο αντίο του Μανώλη Μαυρομμάτη