Άνω-κάτω στο Survivor: Αλλάζουν και πάλι οι ομάδες, ποιοι είναι οι 3 παίκτες που μετακινούνται

Survivor all Star: Ποιες είναι οι ανακοινώσεις που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός

Τούμπα ξανά όλα στο Survivor All Star, που φαίνεται να μην σταματά τις εκπλήξεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ομάδες αλλάζουν για μία ακόμη φορά και το σχετικό ρεπορτάζ αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Όπως τονίστηκε οι αλλαγές που έρχονται θα ξαφνιάσουν τους τηλεθεατές, γιατί θα γίνουν μεταγραφές στις ομάδες. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής.

Survivor All Star: Αλλάζουν πάλι οι ομάδες

Έρχεται μία ξαφνική αλλαγή και κάποιοι από τους παίκτες θα δυσαρεστηθούν!

Η μπλε ομάδα είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από την κόκκινη, αφού χάνουν συνέχεια και η παραγωγή πήρε την απόφαση να τη δυναμώσει.

Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» πως ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μεταφερθούν στην Μπλε ομάδα, ενώ η Μελίνα Μεταξά στην Κόκκινη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τόνισε:

«Γίνονται μεταγραφές. Οι 3 παίκτες, που φεύγουν από την ομάδα τους, είναι ο Ηλίας, η Σταυρούλα και η Μελίνα. Γίνεται πιο δίκαιο έτσι το παιχνίδι, δεν ξέρω, όμως, για ποιον λόγο πήρε αυτήν την απόφαση η παραγωγή».

Τα αφήνουν όλα στο παρελθόν: Οι γονείς της Καρολάιν έφυγαν για πάντα και ετοιμάζουν διαδικασίες για εκταφή – Δεν το γνωρίζει ο Μπάμπης ακόμη

Γέμισε όλο το δωμάτιο: Το τεράστιο ροζ δώρο του Σχίζα στην Παναγιώταρου, το κουβαλάει παντού μαζί της