Αντί για γλέντι, αιχμάλωτος στο εκλογικό – Νονός πήγε να ψηφίσει μετά τη βάπτιση αλλά τον κράτησαν εκεί

Λίγη ώρα πριν κλείσει η κάλπη πήγε ο άντρας της ιστορίας μας να ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα και αυτό που συνέβη δεν το πιστεύει κανείς.

Η απίστευτη ιστορία

Ωστόσο, ο δικαστικός εκπρόσωπος δεν τον άφησε εύκολα να φύγει, καθώς ο άνδρας ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που δεν ήθελε να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:00 ο νεαρός άνδρας πήγε στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και όταν έδωσε τα στοιχεία του στο 707 εκλογικό τμήμα, ο δικαστικός εκπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να είναι στο τμήμα από το πρωί.

Του είπε ότι δεν μπορεί να του επιτρέψει να φύγει γιατί είναι στην εφορευτική επιτροπή. Ο νεαρός άνδρας είπε πως δεν μπορεί να καθίσει γιατί μόλις είχε γίνει νονός και ότι τον περίμενε η σύζυγός του για να πάνε στο γλέντι.

Ο αντιπρόσωπος τού δήλωσε πως δεν μπορεί να τον αφήσει, καθώς τα μέλη της εφορευτικής ήταν λίγα και δεν υπήρχαν άτομα.

Ο νονός που πήγε με κοστούμι στο εκλογικό τμήμα παρέμεινε εντός της αίθουσας μέχρι να ψηφίσουν οι πολίτες που ανέμεναν στην ουρά, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

“Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις”: Υποβασταζόμενη από τον γιο της η Κατιάνα Μπαλανίκα έφτασε στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος: Όταν μου είπαν ότι έχω πάλι καρκίνο, είπα ότι δε θα προλάβω να γνωρίσω το μωρό μου