Αντιδράσεις στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη στον αέρα του Mega: “Προσευχόταν να μην είναι γκέι;”

«Ο Κώστας Τσουρός είπε ότι μου χτυπάει άσχημα το ότι για να μην είμαι γκέι, προσεύχομαι στους Αγίους», αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι», προκαλώντας αντιδράσεις στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός και η ομάδα του ανέλαβαν να σχολιάσουν το θέμα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Τι να πούμε για αυτό το θέμα;». Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω τη δήλωση αυτή. Το να προσευχόσουν σε έναν Όσιο για να μην είναι γκέι, σαν να είναι κάτι κακό. Συνήθως απευθυνόμαστε στους Αγίους για την υγεία μας. Ζητάς τη βοήθεια του Αγίου για να μην είσαι γκέι;».

Ο Πάνος Κατσαρίδης πρόσθεσε: «Πιθανότατα τον πίεζε ψυχολογικά και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει λόγω του περιβάλλοντός του, λόγω της κοινωνίας. Ίσως αυτό ήταν το πρόβλημα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμπλήρωσε: «Δεν είναι σωστό να ακούγονται τέτοιες απόψεις. Το να προσεύχεσαι για να μην είσαι γκέι; Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα».

Ο Κώστας Τσουρός κλείνοντας ανέφερε: «Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κάτι που θεωρείται ξένο στην αριστερά, η σύνδεση με την Εκκλησία. Οπότε ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τους λόγους του γι’ αυτή τη δήλωση. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για να κερδίσει ψήφους. Αλλά εμένα μου κάνει άσχημα που για να μην είναι γκέι, προσεύχεται στους Αγίους».


Διαβαστε Ακομη


η

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο ανθεκτικός παίκτης που ταξιδεύει ανάμεσα σε Παλαιστίνη και Ολυμπιακό

Η αποκάλυψη της Σύνθιας Σάπικα: Από την κριτική στην εκπομπή με τα κομμένα μαλλιά