Αντίο στον ταλαντούχο Τάσο Μπιρσίμ: Η απώλεια στον κινηματογράφο

Η εξόδιος ακολουθία και αποτέφρωση του Τάσου Μπιρσίμ θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μπιρσίμ, ένας σημαντικός σκηνοθέτης που άφησε το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση. Υπήρξε διευθυντής τηλεόρασης στην ΕΡΤ κατά τη δεκαετία του 1980 και σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η είδηση για τον θάνατο του Τάσου Μπιρσίμ έγινε γνωστή από τον γιο του. Όπως ανέφερε, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στις 18:55. Ο εμβληματικός σκηνοθέτης είχε συνδέσει το όνομά του με τις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και είχε αφήσει το στίγμα του τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική τηλεόραση.

Ο Τάσος Μπιρσίμ υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξή της. Ήταν γνωστός για την δουλειά του στη δημόσια τηλεόραση και για τις επιτυχημένες σκηνοθετικές του επιλογές.

Η εξόδιος ακολουθία και αποτέφρωση του θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο Τάσος Μπιρσίμ αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό στο χώρο της τηλεόρασης και στις καρδιές όσων τον γνώριζαν και τον σέβονταν.

Ας ευχηθούμε η ψυχή του να ξεκουραστεί σε έναν κόσμο όπου οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να δημιουργούν με το έργο τους. Αντίο, Τάσο Μπιρσίμ. Η κληρονομιά σου θα ζει αιώνια μέσα από τα έργα σου. Αντίο, αλλά πάντα στις καρδιές μας.

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Πάνου Σόμπολου: “Η αγαπημένη μου γυναίκα δεν είδε ποτέ τα εγγονάκια μας”

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Ερρίκου Πετιλόν: Ζητά βοήθεια να ξεφύγει από την εθιστική συνήθεια