Αντιπαράθεση Κώστα Τσουρού και Λάκη Λαζόπουλου: Η σκιά του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού

“”Αυτό συμβαίνει μόνο με το μυαλό, οπότε η Κατερίνα Καινούργιου έχει μυαλό”, τονίζει με σαφήνεια ο Κώστας Τσουρός.

Για να αντιμετωπίσει τα έντονα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου, αποφάσισε να πάρει θέση ο Κώστας Τσουρός, το απόγευμα του Σαββάτου, μέσω της εκπομπής “Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα” στο Μεγάλο Κανάλι. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την έντονη προσωπική του αντίθεση προς τον τρόπο που εκφράστηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός υπογράμμισε ότι “πολλά σκέφτομαι με αυτήν τη δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου. Αρχικά, μην πει κανείς ότι η σάτιρα δεν είναι κίτρινη! Ας μην αρνηθούμε ότι η σάτιρα έχει κίτρινη τάση και κουτσομπολιό, γιατί αυτό που είδαμε ήταν η απόδοση της κίτρινης τάσης και του κουτσομπολιού. Ας αφήσουμε την τέχνη στην άκρη, γιατί φαίνεται ότι η σάτιρα συνδυάζει κίτρινη τάση και κουτσομπολιό”.

“Δεύτερον, το υπονοούμενο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρετε πολύ καλά ότι διαφωνώ σε πολλά θέματα μαζί της, το έχω δηλώσει ανοιχτά, ωστόσο δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι είναι μια καλή παρουσιάστρια. Είναι μια γυναίκα που αξίζει τη θέση της και την επιτυχία που έχει επιτύχει. Ξεκίνησε από τα χαμηλά και κατάφερε να φτάσει ψηλά, αυτό δείχνει ότι έχει μυαλό”.

“”Το μυαλό δεν σχετίζεται με τα νούμερα τηλεθέασης. Όμως, το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να επιβιώσει και να επιτύχει σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο, δείχνει ότι έχει μυαλό”, πρόσθεσε επιπλέον ο Κώστας Τσουρός στην ψυχαγωγική εκπομπή του στο MEGA.


Διαβάστε Επίσης

Αλέξης Γεωργούλης: Εμφάνιση μετά το σκάνδαλο – Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Νάντια Χαλαμανδάρη: Συγκλονιστική απώλεια στον κόσμο της δημοσιογραφίας