Αντώνης Κανάκης εκνευρίστηκε: Πού είναι η κυρία Καρυστιανού;

“Ορισμένες φορές απαιτείται μια προσπάθεια για να αποβάλεις όλο τον εκνευρισμό από μέσα σου και να μπορέσεις να υποστηρίξεις και κάποια άλλα πράγματα του Ράδιο Αρβύλα” είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Με αφορμή τη σκοτεινή επέτειο από την τραγωδία στα Τέμπη που συγκλόνισε τη χώρα, ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε την ανυπομονησία του για την επιλογή των εκπομπών να ασχοληθούν αυτές τις μέρες με τον Παλαιοχριστιανό αντί να φιλοξενήσουν τη Μαρία Καρυστιανού, η οποία εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων.

Μετά την προβολή μιας φωτογραφίας που στάλθηκε στην εκπομπή και έγραφε: “Τον Παλαιοχριστιανό τον κάλεσαν σε όλα τα κανάλια, την Μαρία Καρυστιανού σε κανένα. Καταλάβατε τώρα;”, ο Αντώνης Κανάκης πήρε τον λόγο και είπε:

«Γίνονται τα τέρατα και δεν κουνιέται φύλλο. Το γνωρίζαμε, όχι το καταλάβαμε. Είναι απίστευτο και το βάλαμε πρώτο πρώτο να τα δείξουμε αυτά για να φύγουν από μέσα μας. Δεν μου λες την κ. Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πραγματικά πουθενά; Πάμε αλλάζουμε. Ξέρεις μερικές φορές χρειάζεται και έτσι προσπάθεια για να διώξεις όλον τον εκνευρισμό από μέσα σου και να μπορέσεις να υποστηρίξεις και κάποια άλλα πράγματα του Ράδιο Αρβύλα που βρίσκονται εδώ περισσότερο για σατυρικούς και κωμικούς λόγους».

Διαβάστε περισσότερα στο:

Η συγκλονιστική ιστορία της Αιμιλίας Υψηλάντη: Πώς ο θάνατος της κόρης της την έσυρε πιο κοντά στον ίδιο της το θάνατο

Ιωάννα Τούνη: Το αποτέλεσμα της πλαστικής στη μύτη σε φωτογραφίες