Απειλές Ζωής και Βιαιοπραγίες: Η Δραματική Μαρτυρία της Αφροδίτης Λατινοπούλου

“Το bullying δεν με αγγίζει. Σίγουρα κάποιοι και κάποιες με υποτιμούν αλλά δεν τους δίνω καμία σημασία” δηλώνει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές 2024 όπου και συμμετέχει με την Φωνή Λογικής, η Αφροδίτη Λατινοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του εν λόγω κόμματος αναφέρθηκε στις απειλές που κατά καιρούς δέχεται για τη ζωή της.

Έχεις δεχθεί ποτέ bullying για το γεγονός ότι είσαι γυναίκα και νεαρή ηγέτιδα κόμματος; Οι γυναίκες στην πολιτική χάνουν λίγο τη θηλυκή πλευρά τους;

Έχω δεχθεί κανονικές απειλές για τη ζωή μου, έχω υποστεί βίαιες ενέργειες, καταστροφή του αυτοκινήτου μου δύο φορές, προσπάθεια εισβολής στο σπίτι μου, επιθέσεις έξω από την πολυκατοικία μου. Οπότε το bullying πραγματικά δεν με επηρεάζει. Σίγουρα κάποιοι και κάποιες με υποτιμούν αλλά δεν τους δίνω καμία, μα καμία, σημασία.

Όχι, δεν νομίζω ότι χάνεται κάποια θηλυκότητα εφόσον κάποιος τη διαθέτει – το αντίθετο θα έλεγα μάλλον. Επειδή η πολιτική είναι και μια τέχνη συνεχούς διαπραγμάτευσης, η γυναικεία φύση μάλλον μας βοηθάει πολύ.

Ο Άρης Αντωνόπουλος μας συγκλονίζει: Η βίαιη πραγματικότητα του σχολικού εκφοβισμού

Η λαμπερή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στη θάλασσα με το πολύχρωμο μπικίνι της