Απίθανος λόγος: Δεν κατάφερε να μείνει έγκυος – Τι συνέβη;

Η απόπειρα αυτή να αναπαραχθεί ένα ζευγάρι στην Κίνα φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους. Μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών για να αποκτήσουν ένα παιδί, το ζευγάρι διαπίστωσε ότι δεν έχει πετύχει τον στόχο του. Όμως, η αποκάλυψη που ακολούθησε ήταν ακόμα πιο ασυνήθιστη.

Η κοπέλα παραπονέθηκε στον γυναικολόγο ότι πολλές φορές η ερωτική επαφή ήταν επίπονη για εκείνη. Ο γιατρός, έπειτα από εξέταση, διαπίστωσε ότι η κοπέλα ήταν παρθένα, παρόλο που είχε κάνει σεξ με τον σύζυγό της για τέσσερα χρόνια. Μετά από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι είχε κάνει σεξ με λάθος τρόπο, χρησιμοποιώντας τον πρωκτό αντί για το αιδοίο για τη διείσδυση.

Ο γιατρός πρότεινε στο ζευγάρι έναν οδηγό σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, προκειμένου να μάθουν πώς γίνεται η κανονική σεξουαλική επαφή. Μετά από λίγους μήνες εφαρμογής του οδηγού, η κοπέλα έμεινε έγκυος και το ζευγάρι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον γιατρό με ένα καλάθι αυγά, τα οποία συμβολίζουν την αναπαραγωγή στην κινεζική παράδοση.

Αναγνωρίστηκαν οι νεκροί των δύο Αυστριακών στη Θεσσαλία

Μητσοτάκης: Απαγόρευση μετρητών στις αγοραπωλησίες ακινήτων και συναλλαγές άνω των 500 ευρώ