Αποκάλυψη: Μυστικό δείπνο δημοσιογράφων με τον Στέφανο Κασσελάκη από τον Δήμο Βερύκιο

Διαβάστε περισσότερα…

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Happy Day, την Παρασκευή το πρωί. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για ένα μυστικό δείπνο δημοσιογράφων με τον Στέφανο Κασσελάκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Εκάλη.

«Χθες το βράδυ είχαμε τη διοργάνωση ενός μυστικού δείπνου στη Φιλοθέη, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι καθώς θα το μάθει θα εξοργιστεί ο Μητσοτάκης. Χθες το βράδυ, σε μία έπαυλη επιχειρηματία στην Φιλοθέη, μέλη μιας δημοσιογραφικής ομάδας που στήριξε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια τον Μητσοτάκη, έκανε ένα δείπνο προς τιμή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εδώ ισχύει το αλλού πας τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις.

Διοργανωτής του gala στην έπαυλη του επιχειρηματία στην Εκάλη ήταν δημοσιογράφος με υψηλή κρατική θέση, συμμετοχή δημοσιογράφος – επιχειρηματίας που λίαν προσφάτως μπήκε και στο κλαμπ των εκατομμυριούχων με την αγοραπωλησία που έγινε και άλλοι τρεις δημοσιογράφοι πολέμιοι του Τσίπρα», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος


Διαβαστε Ακομη

Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: Η κριτική του στην κυρία Καινούργιου είναι ντροπή

Διάσημες Ελληνίδες στο Κολωνάκι: Επίσκεψη σε ατελιέ νυφικών