Απροσδόκητη αποχώρηση στο MasterChef: Τι ανέτρεψε τις προβλέψεις;

Ποιος από τους παίκτες της μπορντό μπριγάδας συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef;

Για μια θέση στο MasterChef κλήθηκαν να ανταγωνιστούν τρεις παίκτες της ίδιας ομάδας, της μπορντό μπριγάδας, στο νέο επεισόδιο του MasterChef που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του STAR. Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Μάριος, ο Γιάννης και ο Αλέξανδρος.

Στο τέλος της μαγειρικής αναμέτρησής τους, ένας από τους τρεις παίκτες της μπορντό μπριγάδας του ριάλιτι μαγειρικής θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ο Άνχελ κατάφερε να περάσει από τη διαδικασία της “τελευταίας ευκαιρίας” και να παραμείνει στο παιχνίδι ως θεατής.

Ο καλεσμένος σεφ των κριτών, Γιάννης Μαρινόπουλος, παρουσίασε ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών το οποίο οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν με ακρίβεια. Οι κριτές και ο καλεσμένος αξιολόγησαν τα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποιος διαγωνιζόμενος τα ετοίμασε.

Στο τέλος, ο παίκτης που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef ήταν ο Γιάννης. Με βαθμολογία 7,6,6,7 αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό λόγω των ατυχιών στο πιάτο του.

Ο Γιάννης δάκρυσε και δήλωσε συγκινημένος ότι δεν μπορεί να περιγράψει την αποχώρησή του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από το κοινό να χειροκροτήσει τον Γιάννη για την προσπάθειά του στο MasterChef.

Η απουσία της ανάγκης για οικογένεια: Η δήλωση του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αποκαλύπτει κάτι σημαντικό στη ζωή της