Άρχισαν οι ακυρώσεις εισιτηρίων για το Blue Horizon: «Δεν έκανα κάτι ουάου, έκανα αυτό που θεώρησα σωστό»

Ο φρικιαστικός θάνατος του Αντώνη Καρυώτη χθες βράδυ στον Πειραιά έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα οργής με αποτέλεσμα να ξεκινούν ήδη οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιβατών που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο τις επόμενες ημέρες.

Τι δηλώνει επιβάτης

Επιβάτης που είχε προγραμματίσει ταξίδι στην Κρήτη με το συγκεκριμένο πλοίο για τις 13 Σεπτεμβρίου, ακύρωσε τα εισιτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό και τη συμπεριφορά του πληρώματος απέναντι στον 36χρονο, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα συγκλονιστικά βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Παπαδογιώργος, στις 21 Ιουνίου έκλεισε εισιτήρια για επαγγελματικό ταξίδι στη Κρήτη. Το ταξίδι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου με το πλοίο Blue Horizon.

Όπως υπογραμμίζει, σήμερα 6 Σεπτεμβρίου το πρωί, επισκέφτηκε το γραφείο και απαίτησε να του ακυρώσουν το πλοίο με το συγκεκριμένο πλοίο και εταιρεία και να του επιστρέψουν τα χρήματα. Όπως και έγινε.

«Θα πραγματοποιήσω τελικά το επαγγελματικό μου ταξίδι με τη συνείδηση μου πιο ήρεμη, μη αλλοιώνοντας στοιχεία του χαρακτήρα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο facebook.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Τον «τελείωσε» με 5 μόνο λέξεις: Ο Στέφανος Κασσελάκης «έσβησε» τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά από όσα είπε για το Blue Horizon

Μεγάλο σοκ για την Αννίτα Πάνια και τον… έρωτά της