Αργύρης Αγγέλου: Η μάχη με το άγχος και η δύναμη της επιβίωσης

“Το συναίσθημα της απόγνωσης δεν συνηθίζεται αλλά τουλάχιστον λες στον εαυτό σου ότι το έχεις ξαναζήσει”

Ο Αργύρης Αγγέλου συμμετέχει σε νέα μουσική παράσταση στο θέατρο Παλλάς και με αυτή την αφορμή μίλησε για όλα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική του απουσία όσο και στο άγχος των επόμενων προτάσεων.

Βρίσκεσαι σε συζητήσεις για να επιστρέψεις τηλεοπτικά;

Φέτος δεν κάνω κάτι τηλεοπτικό και δεν έχω συζητήσει ακόμη για του χρόνου. Εύχομαι να έρθει κάτι, γιατί πάντα την αγαπώ την τηλεόραση, είμαι και παιδί της. Έχω υπάρξει πολύ τυχερός τηλεοπτικά και έχω κάνει πράγματα που είμαι περήφανος που υπήρξα μέσα σε αυτά. Έχω δει το καλό πρόσωπο της τηλεόρασης και ανυπομονώ να έρθει κάτι ωραίο.

Έχεις πλέον το άγχος του να χτυπήσει το τηλέφωνο, για να σου προτείνουν κάποια δουλειά;

Έχω μάθει να ζω με αυτό. Το συναίσθημα της απόγνωσης όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν συνηθίζεται, αλλά τουλάχιστον λες στον εαυτό σου ότι το έχεις ξαναζήσει. Προσωπικά συνέχεια αγχώνομαι, αλλά αν το δεις αντικειμενικά, στα 23 χρόνια που δουλεύω, θα δεις πως δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Η κάθε όμως δουλειά από την επόμενη, έχει ένα διάστημα που υπάρχει μια ανασφάλεια. Και αυτό γιατί δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ξέρουν από τώρα τι θα κάνουν τον χειμώνα, επομένως δεν μπορώ να είμαι ήσυχος… Ξέρω τι θα κάνω το καλοκαίρι, αλλά μέχρι εκεί. Όταν τελειώσει το καλοκαίρι είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξέρω τι θα κάνω τον χειμώνα. Για κάποιον λόγο όμως, πάντα κάτι εμφανίζεται.

Διαβάστε Ακόμη

Ο Γιάννης Σεβδικαλής κάνει πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου: Θα με παντρευτείς;

Βίντεο σ.ο.κ από το εσωτερικό του αεροσκάφους της πτήσης Λονδίνο-Σιγκαπούρη τη στιγμή των αναταράξεων – Ένας νεκpός