Αρβανίτης στις Ευρωεκλογές 2024: Το ποσό του μισθού του ευρωβουλευτή και η υπόσχεση για μοιρασιά!

«Ε, δεν ξέρετε ρε παιδιά! Μα αν είναι δυνατόν! Δημοσιογραφούμε και δεν ξέρουμε» αναφώνησε ο Κώστας Αρβανίτης

Καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο πλατό της «Επόμενης μέρας» βρέθηκε ο Κώστας Αρβανίτης, το βράδυ της Τετάρτης, για τις Ευρωεκλογές 2024. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε, ωστόσο, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τους μισθούς που λαμβάνει ένας Έλληνας πολιτικός στις Βρυξέλλες.

«Θέλω να σας πω κάτι. Αυτή η ιστορία της υποκρισίας πρέπει να τελειώνει. Εγώ θέλω να καταλάβω το Πόθεν, δηλαδή πως ένας βουλευτής με μια θητεία έκανε μια περιουσία. Όποιος βουλευτής ή όποιος δημοσιογράφος γιατί εδώ, τουλάχιστον στην προηγούμενη ζωή μου, ήμουν δημοσιογράφος. Πάντως εγώ στο Πόθεν Έσχες μου σπίτι δεν έχω, ούτε αμάξι δεν έχω. Δεν βγαίνει. Τώρα, με το ευρωβουλευτιλίκι πάλι δεν βγαίνει για να κάνεις περιουσία» υπογράμμισε αρχικά ο Κώστας Αρβανίτης για να σχολιάσει ο Γιάννης Παπαγιάννης πως «εντάξει, όχι δεν βγαίνει και ο Ευρωνβουλευτής. Εντάξει τώρα, έλα».

Ένα σχόλιο που εξόργισε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας, ήδη, γνώση για το εν λόγω θέμα διανύοντας την θητεία του. «Πάμε, για να σε ρωτήσω. Στα μάτια να με κοιτάς! Πόσα παίρνει ο ευρωβουλευτής ξέρετε;» ρώτησε τότε ο κ. Αρβανίτης για να ακολουθήσει ένας σύντομος, πλην έντονος, διάλογος με τον έτερο δημοσιογράφο.

Γ.Π.: Πολύ καλά.

Κ.Α.: Για πέστε μου!

Γ.Π.: Μαζί με τα επιδόματα, όλα. Όλα.

Κ.Α.: Μαζί όλα, ναι. Πόσα;

Γ.Π.: 20.000 ευρώ.

Κ.Α.: 20;

Γ.Π.: Ναι.

Κ.Α.: Αν έχω 20, θα σου δώσω τα 10 κάθε μήνα!«Ξεκινάμε από τον επόμενο μήνα» επισήμανε τότε, γελώντας, ο Γιάννης Παπαγιάννης για να σχολιάσει εν εξάλλω ο Κώστας Αρβανίτης τα εξής. «Ε, δεν ξέρετε ρε παιδιά! Μα αν είναι δυνατόν! Δημοσιογραφούμε και δεν ξέρουμε! Θα σας πω εγώ λοιπόν, ορίστε η ευκαιρία να πούμε και στους πολίτες τι παίρνουμε. Δεν είναι έτσι».

Τόλης Παπαδημητρίου: Η αρνητική μου στάση έναντι του Πέτρου Φιλιππίδη

Το 2night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναλαμβάνει την ανδρική υπόθεση απόψε