Ασημίνα αποκαλύπτει: Ο Τζέιμς με αποκάλεσε ψυχοπαθή

“Δεν υπάρχουν αποδείξεις για τα λεγόμενα μου” τονίζει η παίκτρια του Survivor.

Αποκάλυψε πλήρως τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιανό στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό, όταν πήρε τον λόγο από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού όσο και στις επικρίσεις που δέχτηκε από τον αντίπαλό της.

Μεταξύ άλλων, η δυναμική παίκτρια του Survivor επεσήμανε ότι “το ποτήρι ξεχείλισε και κάποια πράγματα περνάνε τις ηθικές μου αξίες ως άνθρωπο. Δεν μπορώ πραγματικά άλλο, έχω ακούσει πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές που δεν έχει καταγράψει η κάμερα. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που είπε, βγαίνοντας από το συμβούλιο, “μαλ… δεν έχω συναντήσει χειρότερο άνθρωπο από εσένα”. Και σίγουρα, όταν καθόμουν και μιλούσα με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή”.

“Είναι κουβέντες που δεν έχουν καταγραφεί από την κάμερα και δεν έχω κάποια απόδειξη” πρόσθεσε στη συνέχεια η Ασημίνα Χατζηανδρέου, προκαλώντας αμέσως την αντίδραση των δύο παικτών της μπλε ομάδας στο Survivor της Τετάρτης.

“Αυτό όμως συνέβη μέσα στο συμβούλιο και αν η παραγωγή θέλει μπορεί να το ανακοινώσει. Το θέμα είναι ότι χαμογελάτε και είστε εριστικοί! Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά κοροϊδεύουν με το παραμικρό, τόσο οι συμπαίκτες τους όσο και οι φίλοι τους”.

Survivor – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Χριστόφορου: “Το μεγαλύτερο μου τραύμα”

Η δύναμη της ανακούφισης: Πώς μπορούμε να ζούμε με την απώλεια, σύμφωνα με τον Αντώνη Λουδάρο.