Ασύλληπτη τραγωδία στη Λαμία: Τον έψαχναν για ώρες και τον βρήκε τελικά ο ίδιος του ο γιος νεκρό στο αυλάκι

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Νέο Κρίκελλο Λαμίας με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Ένας ηλικιωμένος κάτοικος της κοινότητας αγνοούταν από το απόγευμα του Σαββάτου ο οποίος βγήκε για τη συνηθισμένη του βόλτα και δεν επέστρεψε. Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και άρχισαν την αναζήτηση για να τον εντοπίσουν.
Η αναζήτηση διήρκησε ώρες και παρά το γεγονός πως έψαχναν παντού δεν τον εντόπιζαν και όσο νύχτωνε το έργο τους δυσκόλευε.

Τον αναζητούσαν για ώρες

Δυστυχώς λίγο πριν τις 23:00΄ το βράδυ ο γιος του τον εντόπισε πεσμένο μέσα σε ένα αυλάκι χωρίς τις αισθήσεις του. Το σημείο είχε πολλά και ψηλά χόρτα με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ο άνθρωπος που ήταν πεσμένος μέσα στο αυλάκι το οποίο είχε και νερό.

Καθώς διαπιστώθηκε ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός και κανείς δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει και το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε και τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν γλίστρησε και έπεσε μέσα στο χαντάκι ή εάν περπατώντας έπαθε κάτι παθολογικό με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, καθώς επίσης και πολλοί κάτοικοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον απρόσμενο χαμό ενός αγαπητού συγχωριανού τους.

fanpage

Εκτ@κτο – Tέλος στις Φορολογικές Δηλώσεις..

Ευχάρıστα νέα για χιλıάδες νοıκοκυριά: Tα νέα μέτρα στήρıξης επιδότnσης ηλεκτρıκού ρεύματος, ποιοι οι δικαιούχοι