Μπράβο στα παιδιά μας: Φοιτητές ιατρικής ταξιδεύουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους

Ακόμη μία χρονιά οι φοιτητές μας αποδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής τους ταξιδεύοντας σε μέρη που ο κόσμος τους έχει ανάγκη και βοηθούν.

Ταξιδεύουν σε απομακρυσμένα νησιά

Απόβαση στα νησιά άλλά και σε απομακρυσμένους ηπειρωτικούς προορισμούς κάνουν για 27η συνεχή χρονιά οι φοιτητές Ιατρικής, συνδιάζοντας τις διακοπές τους με εθελοντική εργασία.

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος καλεί και φέτος το καλοκαίρι τους φοιτητές να δηλώσουν συμμετοχή για το πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση 2023”, με προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει το 4ο έτος φοίτησης. Έτσι, διασφαλίζεται το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο των φοιτητών για την αποτελεσματική παρουσία τους στην εκάστοτε Μονάδα Υγείας.

Το πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση” προσφέρει στους φοιτητές Ιατρικής τη δυνατότητα να εργαστούν εθελοντικά για 10 ημέρες σε απομακρυσμένες Μονάδες Υγείας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Είναι εκπαιδευτικό και εθελοντικό πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται από το 1997 σε συνεργασία με Μονάδες Υγείας (Γενικά Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία) και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης νησιωτικών και ηπειρωτικών προορισμών της Ελλάδας.

Δύο ελληνικά νησιά κορυφαίοι προορισμοί για το 2023 σε αφιέρωμα της New York Post
Σημειώνεται πως κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 300 φοιτητές Ιατρικής.

Δεκαήμερα Ιατρικής Απόβασης 2023

1ο: 23/7 – 1/8

2ο: 2/8 – 11/8

3ο: 12/8 – 21/8

4ο: 22/8 – 31/8

5ο: 1/9 – 10/9.

Δείτε τις εικόνες

27χρονη Χάνει Ξαφνικά Τα Δάχτυλά Της Σήμερα Προειδοποιεί Όλες Τις Γυναίκες Για Αυτόν Κίνδυνο -ΒΙΝΤΕΟ

Μιλάει για τη σχέση της με τον Νίνο η Ζόζεφιν