Χαιρετισμοί που ξεσήκωσαν την Χριστίνα Βίδου: Η ευτυχία του ταξιδιώτη

“Σας ακούει τώρα η Χριστίνα” ενημέρωσε η ρεπόρτερ των “Συνδέσεων” και ο κύριος δεν έκρυψε τη χαρά του!

“Όπου φύγει… φύγει” ακόμα και οι τελευταίοι, σήμερα Μ. Παρασκευή, μοιάζουν να λένε πολλοί Αθηναίοι και η κάμερα της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο Μαίρη Σκανδάλη βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς προκειμένου να μεταφέρουν την εικόνα της φυγής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μάλιστα, όσο το ρεπορτάζ προχωρούσε στο λιμάνι, η γοητευτική ρεπόρτερ της εκπομπής “Συνδέσεις” έμελλε να εντοπίσει έναν καθ’ όλα ενημερωμένο και πιστό, καθώς φαίνεται, τηλεθεατή της καθημερινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης. “Α, καλημέρα! Τι κάνετε; Πάμε στη Νάξο! Οι μισοί έχουν πάει και οι άλλοι μισοί πηγαίνουμε τώρα. Εγώ και η κόρη μου” δήλωσε αρχικά ο πανευτυχής ταξιδιώτης για τις γιορτές του Πάσχα.

“Η κα. Μαίρη Σκανδάλη από ΕΡΤ1! Αλίμονο, με την κα. Χριστίνα στο στούντιο, πολλούς χαιρετισμούς” συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο κύριος για να προκαλέσει εύλογα τα επιφωνήματα χαράς της Χριστίνας Βίδου στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής.

“Σας ακούει τώρα η Χριστίνα” τόνισε η ρεπόρτερ για να σχολιάσει ο ταξιδιώτης “α, με ακούει; Να είναι καλά! Να είναι καλά! Να είστε καλά, παιδιά”.

“Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά” απάντησε, με τη σειρά της, η Χριστίνα Βίδου για να δώσει συνέχεια στις “Συνδέσεις” της Μεγάλης Παρασκευής στην ΕΡΤ.


Διαβαστε Ακομη

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίας Μενούνος: “Πώς πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια;”

Δραματική αποχώρηση από το Survivor λίγο πριν το Πάσχα: Η έκπληξη του παίκτη που έμεινε 12 εβδομάδες