Χίλιες φορές Βασάλος παρά η υποκρισία με τους επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι – Η νέα επιβεβαίωση

Κάπου όπα με τα εξώδικα, κάπου όπα με τους θεατρινισμούς και τις κακοστημένες στρατηγικές. Κάπου όπα με τα ριάλιτι και καλησπέρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στο πώς διαχειρίστηκε το έπαθλο επικοινωνίας του.

6 χρόνια μετά το original Survivor, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε ως φάρσα στον Άγιο Δομίνικο. Ήταν αρχές Ιανουαρίου του 2023 και λίγο πριν επιστρέψει στις καλύβες που τον έκαναν γνωστό, όταν ανέβαζε στόρι στο ισχυρό του προφίλ στο Instagram λέγοντας πως δεν έχει ετοιμάσει τη βαλίτσα ενώ σε λίγες ώρες πετάει. Bingo!

Σε μία λεζάντα, ο 33χρονος περιέγραψε άθελά του όλη την παθογένεια της λογικής των ριάλιτι και μιας κακοστημένης στρατηγικής παικτών -αυτήν της προετοιμασίας. Διότι μία καλοστημένη στρατηγική δεν φαίνεται, ούτε κάνει «θόρυβο», ούτε προκαλεί. Είναι σαν τη βαλίτσα του Βασάλου η καλή στρατηγική: ο Κωνσταντίνος δηλαδή, δεν ετοίμασε ρούχα διότι ήξερε τί θέλει να πάρει, ενώ όσο πιο πολλά ρούχα βάζεις σε μια βαλίτσα που δεν θα σου χρειαστούν καθώς θα φοράς τη «στολή» της παραλίας, τόσο πιο άχρηστα θα είναι (#diplis).

Ο Βασάλος, λοιπόν, πήρε τα απαραίτητα κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επιπλέον, o «Μαχητής» έκανε κάτι πολύ απλό: Μπήκε στα παπούτσια που φορούσε το 2017, τότε που οι παίκτες εκεί δεν γνώριζαν την απήχηση του παιχνιδιού. Και το γεγονός πως δεν γνώριζαν (τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό) αν μη τι άλλο τούς έκανε αυθεντικούς (τουλάχιστον πιο αυθεντικούς). Τότε, η καλή στρατηγική ήταν αυτή που δεν φαινόταν (βλ. μάνατζερ ράγκμπι) και που έφτανε τελικό όχι μόνο ο πιο δυνατός σωματικά αλλά και ο πιο δυνατός σε άλλα πράγματα. Ο Βασάλος είναι ξεκάθαρα στην άλλη πλευρά και το γεγονός πως έκανε το Survivor του 2017, το Survivor το καλό, τον κάνει και αξιαγάπητο «θείο» που κάθεται και μεταφέρει γνώση σε όλους για το πώς γίνεται το καλό ριάλιτι. Ίσως γι΄αυτό δεν ψηφίζεται και ίσως γι΄αυτό και το κοινό δεν θα τον βγάλει από εκεί γρήγορα.

Η αλήθεια είναι πως ο Βασάλος είναι ήδη νικητής σε ένα Survivor που λέγεται Media, διότι, δεν πήρε τον εαυτό του ποτέ πολύ σοβαρά (π.χ. οκ παιδιά σε μια εκπομπή βγαίνουμε, σε ένα ριάλιτι πήγαμε κ.λπ). Όταν μάλιστα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στην οποία συμμετείχε, έκανε στροφή στην ενημέρωση λόγω επικαιρότητας, εκείνος την «έκανε» με συνοπτικές διαδικασίας στην πρώτη πρόταση που δέχθηκε (Asia Express).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Την ώρα που επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι αγωνιούν για να μπουν σε τέτοια project που θα τους φέρουν ως αντάλλαγμα δημοσιότητα, εύκολα χρήματα και δουλειές σε πόστα που δεν τους αναλογούν (με όποια θυσία) και την ώρα που οι ίδιοι παίκτες μοιράζουν εξώδικα (άκουσον άκουσον) ο ένας στον άλλον και στην παραγωγή, την ίδια ώρα υπάρχει και εκείνος ο Βασάλος που με την τρολιά του δίνει στο παιχνίδι τη διάσταση που πρέπει. Όχι μόνο δεν πρέπει να ψηφιστεί δηλαδή, αλλά να κάνουμε προσευχές εμείς έξω, και εκείνοι μέσα, που υπάρχει.

Ψηφίστηκε ο Βασάλος αλλά έγινε σαφές γιατί δεν είχε πάρει ούτε μια ψήφο 2 μήνες στο Survivor

Κάπου όπα με τα εξώδικα, κάπου όπα με τους θεατρινισμούς και τις κακοστημένες στρατηγικές. Κάπου όπα με τα ριάλιτι και καλησπέρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στο πώς διαχειρίστηκε το έπαθλο επικοινωνίας του στο κατά τα άλλα αδιάφορο επεισόδιο της Τετάρτης (15/3) .

Βασάλος: «Όλοι συγκινήθηκαν, εγώ ένιωσα αμηχανία»

Σκλαβενίτης: Ποια διάσημη Ελληνίδα είναι η σύζυγός του αφεντικού της αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Το μοιραίο λάθος με το βρεφικό κάθισμα: Σκηνές αρχαίας τραγωδία στην Ελασσόνα για το μωρό που σκοτώθηκε – Η έκκληση των γονιών