Χορεύοντας κρητικό Σιγανό: Οι χορευτές Δημήτρης Σκαρμούτσος και Λάμπρος Κωνσταντάρας

5Χ5 Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση, απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

Ο Θάνος Κιούσης μας υποδέχεται σε ένα μοναδικό βραδινό «5Χ5» Σπέσιαλ με τους καλεσμένους Δημήτρη Σκαρμούτσο και Λάμπρο Κωνσταντάρα, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Ολοι οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση. Ρωτήσαμε 100 άτομα και αναζητούμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Εκτός από το να κολυμπήσετε, πείτε μας κάτι άλλο που θα κάνατε στην πισίνα ενός ξενοδοχείου;»

Στο Τσακ Μπαμ οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν φωτιά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ψάχνει τεχνικό για να επισκευάσει το δικό του, ενώ ο πάντα απρόβλεπτος Θάνος προκαλεί τους καλεσμένους του σε ένα μοναδικό challenge με μια αλλαγή ρόλων… Ο Λάμπρος μαγειρεύει με μεγάλη επιτυχία καμένα τορτελίνια, ενώ ο Δημήτρης, ως δημοσιογράφος, κάνει αποκαλύψεις που βασίζονται σε έγκυρες εξωγήινες πηγές.

Οι δύο “αντίπαλοι” παίκτες έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις να κερδίσουν και παίζουν το δικό τους μοναδικό Σπέσιαλ παιχνίδι! Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» Σπέσιαλ κανείς δεν φεύγει χαμένος, σίγουρα αυτά τα επεισόδια θα είναι ένα μεγάλο δώρο για όλους!


Διαβάστε Επίσης

Φωτιά εκδηλώνεται στο ατελιέ του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια

Αποκλειστική μαρτυρία: Η στιγμή που βρέθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας στο καμαρίνι της Τραϊάνας Ανανίας