Δ/ντης γραφείου Τύπου ΝΔ: Fake news τα περί επταήμερης εργασίας

0
21

Παρέμβαση σχετικά με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει για την επταήμερη εργασία έκανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ο κ. Ζούλας με αφορμή τη νέα κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ, ξεκαθαρίζει πως δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι σχετικό με επταήμερη εργασία.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει αναφέρει ποτέ τις λέξεις επταήμερη εργασία. Πρόκειται για μια σκόπιμη, μια τερατώδη διαστρέβλωση όσων είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος αναφέρθηκε ακριβώς στην επέκταση της λειτουργίας του εργοστασίου της Παπαστράτος από πέντε σε επτά ημέρες», είπε ο κ. Ζούλας, εξηγώντας τι ισχύει στη μονάδα «Παπαστράτος».

Οπως δήλωσε ο κ. Ζούλας, επρόκειτο για αναφορά σε συγκεκριμένη επιχείρηση, στην οποία συμφωνήθηκε μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων να λειτουργεί επτά ημέρες, ωστόσο, οι εργαζόμενοι δουλεύουν πενθήμερο και συγκεκριμένα 37 αντί για 40 ώρες την εβδομάδα, κάτι που όπως τόνισε «έγινε με την υπογραφή της κ. Αχτσιόγλου».

«Οι λέξεις επταήμερη εργασία δεν αναφέρθηκαν ποτέ από τον κ. Μητσοτάκη», επανέλαβε ο κ. Ζούλας, κάνοντας λόγο για «σκόπιμη διαστρέβλωση από μεριάς Μαξίμου».

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, καταλήγοντας, κατηγόρησε τα Μέσα που αναπαράγουν τη δήλωσή του ότι κάνουν «αναπαραγωγή των fake news του Μαξίμου».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here