«Δεν της άξιζε αυτό το τέλος»: Τα πρώτα λόγια μέσα από την φυλακή του συζυγοκτόνου της 43χρονης φαρμακοποιού

Ο γυναικοκτόνος της 43χρονης φαρμακοποιού, μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, για την ημέρα που σκότωσε τη μητέρα των παιδιών του στο φαρμακείο της στην Καβάλα.

Η δολοφονία και το συγγνώμη στα παιδιά του

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχαμε προβλήματα ως ζευγάρι». Προβλήματα υπήρχαν από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το περιβάλλον της».

Πρόσθεσε: «Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μια αλλαγή συμπεριφοράς, αλλαγή στάσης. Σε όλον τον κοινό μας βίο με τη γυναίκα μου δεν υπήρχε κάτι να προσβάλλει ούτε εμένα ούτε εκείνη ως προσωπικότητες. Ούτε άσκηση βίας».

Για το βράδυ πριν τη δολοφονία της φαρμακοποιού, ο 55χρονος ανέφερε ότι είχε προηγηθεί μία διένεξη χωρίς η ίδια η 43χρονη να είναι παρούσα.

«Μετά φύγαμε να πάμε να κάνουμε κάποιες δουλειές κι ενώ κάποια πράγματα είχαν δρομολογηθεί, ξαφνικά έκανε κάτι που δεν το περίμενα ποτέ κι όλα άλλαξαν. Δε θέλω να πω περισσότερα. Ήταν μια τραγική στιγμή, δεν την άξιζε, ήταν μια καλή γυναίκα και άξια μάνα κι επιστήμονας. Θα γράψω ένα βιβλίο γι’ αυτήν. Είναι σαν να μας έπαιξε ένα άδικο παιχνίδι η μοίρα».

Τέλος τόνισε: «Η τιμωρία μου θα είναι αυτή μέχρι να σταματήσω να αναπνέω. Γιατί έγινε αυτό που έγινε με έναν άνθρωπο που λάτρευα και να φύγει από τα δικά μου χέρια;».

Όσον αφορά στα παιδιά του είπε ότι θα προσπαθήσει να τους εξηγήσει και να απαλύνει όσο μπορεί τον πόνο τους.

Δείτε το video:

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές στο Survivor: Δυσάρεστα τα νέα για την Αφροδίτη Σκαφίδα, βγαίνει εκτός παιχνιδιού

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κάρολαιν: Φεύγω από την Ελλάδα για να μεγαλώσει η Λυδία όπως θα την μεγάλωνε η μητέρα της