«Δεν το είπα ποτέ αυτό για τον Γεωργούλη»: Σάλος με την Μάγδα Τσαγγάνη και τις δηλώσεις της για τις καταγγελίες

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη κλήθηκε να μιλήσει ξανά η Μάγδα Τσαγγάνη και ο Κώστας Κρομμύδας υπενθυμίζουμε πως είχε σχολιάσει τα λεγόμενά της.

Τι είχε συμβεί

Η έκφραση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Κώστα Κρομμύδα να υποστηρίζει πως η συνάδελφός του με αυτόν τον τρόπο μίλησε υποτιμητικά για το γυναικείο φύλο.

Για τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της

«Κάποιος συνάδελφος με πήρε και μου είπε ότι εγώ είπα κάτι, μία κουβέντα, ότι έτρεχαν από πίσω γυναίκες σαν σκυλιά. Δεν το είπα και λέει σε άκουσα και λέω Χριστέ μου, είναι δυνατόν, τι έχω, Αλτσχάιμερ; Εν πάση περιπτώσει, ότι και να είναι, εγώ και είμαι υπέρ του θύματος, εννοείται αυτό, μα το αυτονόητο θα λέω; Εννοείται.Αλλά τι να σας πω, δεν πρέπει τελικά να μιλάμε, γιατί άλλα λέμε, άλλα ακούνε, άλλα καταλαβαίνουν. Ο συνάδελφος αυτός, ένας υπέροχος συνάδελφος και καλό παιδί, και χαίρομαι που μιλήσαμε, γιατί δεν έχουμε δουλέψει ποτέ, αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι τρέχανε οι γυναίκες σαν σκυλιά. Τι είμαι, βαρεμένη είμαι να πω τέτοια πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δεν το είπα ποτέ, ισχυρίζεται

«Μάγδα μου, μου λέει, σε άκουσα και λέω με άκουσες εμένα και το είπα. Δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ. Δεν μπορούσα να του πω, ήταν ευγενέστατος, τι να πω, τα έχω χαμένα. Άλλη ήταν και νομίζουν ότι είμαι εγώ. Εγώ θα έλεγα ότι τρέχουν οι γυναίκες σαν σκυλιά; Σου τ’ ορκίζομαι, ούτε στον ύπνο μου να το είπα και να μην το κατάλαβα; Τα έχω χαμένα, μου έρχεται τρέλα», κατέληξε.

Άσχημα νέα για τον Διονύση Σαββόπουλο: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο-Τι συνέβη με την υγεία του

Ξέσπασε και τα είπε έξω απο τα ΔΟΝΤΙΑ ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη..