«Δεν ξεκινήσαμε καλά»: Ξέσπασε ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Στον Alpha, μίλησε ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη, οποίος έχασε την ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και σχολίασε την απόφαση του ανακριτή να μην προφυλακίσει τον έμπειρο σταθμάρχη που έφυγε από το πόστο του πριν από τη λήξη της βάρδιάς του.

Τι ανέφερε ο πατέρας του άτυχου νέου

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά. Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται; Είχε μια δουλειά, ας παραιτούνταν, αν δεν μπορούσε να την κάνει. Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου.

Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του, αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά χάλια. Αθωώνουν αυτοί, για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!

Εγώ, όταν υπηρέτησα στον στρατό και ο γιος, αν λείπαμε μια στιγμή από σκοπιά, θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή. Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του, σκότωσε 57 ανθρώπους, 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ. Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές.

ΣΟΚ στη Βουλιαγμένη: Το τρίο δεν πήγε καλά. Νεκρή 33χρονη σε βίλα ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

«Τι έχασα Θεέ μου»: Το πρώτο μήνυμα του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του από το Survivor All Star