Διακόσμηση μπάνιου: Η θέση του πλυντηρίου στο μπάνιο

Ηθέση του πλυντηρίου στο μπάνιο για τα Ελληνικά νοικοκυριά είναι πολύ διαδεδομένη και αυτό οφείλεται στην έλλειψη χώρου στα σπίτια. Επίσης εξυπηρετεί περισσότερο λόγω της αποχέτευσης…ένας λόγος σημαντικός είναι να δείτε στο άρθρο μου πολλές εικόνες με διαφορετικά design,για να πάρετε ιδέες για το δική σας τοποθέτηση του πλυντηρίου στο μπάνιο.

Αν ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος μπορεί να μπει κάτω από τον πάγκο του νιπτήρα. Αυτό όμως κρύβει κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να υπολογίσετε.Αν ο χώρος που έχετε για να τοποθετήσετε πλυντήριο και νιπτήρα είναι μικρός τότε μπορεί να μπει από κάτω ακριβώς. Αν γίνει αυτό πρέπει το ύψος του νιπτήρα να είναι ψηλό.

Περίπου 20 εκατοστά πιο ψηλό από νιπτήρα κανονικού ύψους. Το ύψος ενός νιπτήρα πρέπει να καταλήγει περίπου στους 80 -85 εκατοστά. Αν από κάτω έχουμε την συσκευή τότε θα καταλήξει γύρω στο 105εκατοστά. Η συσκευή έχει ύψος περίπου 80 εκ . Το πάχος του πάγκου 10-12 εκατοστά (πρέπει μέσα στα εκατοστά αυτά να περάσουν και οι σωλήνες του σιφονιού) και ένας επικαθήμενος νιπτήρας γύρω στα 15 εκ

Επίσης υπάρχουν και άλλα σημεία όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το πλυντήριο. Αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος μια κατασκευή ντουλάπι με κενό το κάτω μέρος είναι μια ιδανική λύση.Άλλη μια λύση είναι να τοποθετήσετε στο μπάνιο το πλυντήριο- στεγνωτήριο με επένδυση ντουλάπας.Αν υπάρχει το μήκος του χώρου και μπορεί να μπει δίπλα από τον νιπτήρα, οι επιλογές είναι 2.

1.ο πάγκος να κάνει ένα σπάσιμο και να τοποθετήσετε επικαθήμενο νιπτήρα.
2.ο πάγκος να έχει ένα επίπεδο και να τοποθετήσετε υποκαθήμενο ή ένθετο νιπτήρα.
Πηγή

What do you think?

Emilia Vodos: Η κατοικία στη νότια Γαλλία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Μακιγιάζ 2023: Οι σωστές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις ως και 10 χρόνια νεότερη!