Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει για την Ιωάννα Τούνη: “Ο κόσμος τον καταλαβαίνει, αλλά δεν συμφωνεί με όλα όσα δείχνει στα social”

“Έχω πει σε αυτήν να μην δείχνει κάτι, αλλά νομίζω ότι είναι κακό αυτό”.

Για τη ζωή του ως πατέρας μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη. Το διάσημο μοντέλο και παρουσιαστής συναντήθηκαν με τα τηλεοπτικά συνεργεία σε μια βραδινή έξοδό τους, όπου σχολίασε τα περιεχόμενα που ανεβάζει στα social media η σύντροφός του, η οποία κατακρίνεται κατά καιρούς για αυτά.

“Και εγώ και η Ιωάννα είμαστε πολύ ενεργοί γονείς. Έχουμε το παιδί μας παντού μαζί. Στην αρχή είδα όλα αυτά ως επικίνδυνα και ότι μπορεί να βλάψουν το παιδί μου. Δεν ξέρω πώς οι γονείς μας ήταν τόσο χαλαροί σε αυτά. Μου πήρε χρόνο να το αποδεχτώ. Τώρα, το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, ποιες αρχές είναι σωστές και ποιες όχι, θα φανεί στο τέλος”, δηλώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

“Δεν συμφωνώ 100% με όλα όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω τον κόσμο. Όλα χρειάζονται μια δόση μέτρου. Από την άλλη, όταν έχεις μάθει την Ιωάννα να μοιράζεται με τους online φίλους της οτιδήποτε κάνει, δεν μπορείς απότομα να την αλλάξεις”, απαντά σε σχετική ερώτηση για τη σύντροφό του.

“Της έχω πει μερικές φορές να μη δείχνει κάτι, αλλά νομίζω ότι είναι κακό αυτό, γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έτσι και μετά προσπαθείς να τον αλλάξεις, είναι δύσκολο και για εκείνον και για εσένα”, σημειώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη.Η αντίδραση του Νίνο στην ερώτηση για τη Ζόζεφιν: Έχετε βαρεθεί ρε παιδιά;

Πανελλήνιες 2024 – Ο μαθητής με τον τεράστιο σταυρό: “Το μέγεθος έχει σημασία”