Δημήτρης Κόκοτας: Απογοητευτικό ξεκίνημα στο J2US – Η ανάγκη για αλλαγή

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κόκοτας περνάει μια δύσκολη περιπέτεια και δίνει μια μάχη, μας έχει επηρεάσει όλους…

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από δύο 24ωρα. Γι’ αυτό άλλωστε και ήταν καθ’ όλα ισχυρή η απουσία του αγαπημένου τραγουδιστή από το νέο επεισόδιο του J2US που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι, η έναρξη του μουσικού προγράμματος διέφερε από κάθε άλλη μιας και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης βγήκε δίχως τη συνοδεία κάποιου τραγουδιού για να καλησπερίσει, εν συνεχεία, την κριτική επιτροπή. «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους εμάς, μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια του J2US αλλά και για την Βίκυ Σταυροπούλου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι όμως καλύτερα και χαίρομαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του J2US.

«Πριν ξεκινήσουμε, λοιπόν, εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας πω ότι η σκέψη όλων μας είναι σε έναν δικό μας άνθρωπο. Είναι στον Δημήτρη Κόκοτα. Ξέρετε πως αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης περνάει μια δύσκολη περιπέτεια και δίνει μια μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους αυτό που συνέβη. Στέλνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του, ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα και τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω γερός.

«Δημήτρη σ’ αγαπάμε και μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα, δύσκολες οι στιγμές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει και η αγάπη και η σκέψη μας είναι μαζί του» πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης για να στείλουν τις θερμότερες τους ευχές και οι κριτές του J2US στον αγαπημένο τραγουδιστή.

«Ένα ευχέλαιο λέω να κάνουμε! Δεν ξέρω, είναι πολύ περίεργες οι μέρες που διανύουμε και εύχομαι και γω προσωπικά ό,τι καλύτερο για τον Δημήτρη» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή στο νέο live του J2US που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου.

Φαίη Σκορδά: Ξεκαθαρίζει τα δημοσιεύματα για τη σχέση με τον Σέρχιο Αραούχο

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος αποκλείεται οριστικά και η Δώρα Παντέλη βρίσκει νέο παρτενέρ