Δημήτρης Μακαλιάς: Η απογοήτευση με το κίτρινο στην τηλεόραση

«Βρισκόμαστε σε μια φάση όπου η εκπομπή μας με τη Μπέττυ Μαγγίρα γίνεται όλο και καλύτερη, περνάμε πολύ ωραία», δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του και την επαγγελματική του ζωή.

«Για εμένα το παιδί είναι παιδί, δεν έχει σημασία το φύλο του, από την άποψη της «αδυναμίας». Τα δύο παιδιά μας είναι σαν 10 παιδιά! Ήθελα να γίνω πατέρας από μικρή ηλικία, αλλά με τον χρόνο κατάλαβα ότι δεν είναι εύκολο. Τα πράγματα έρχονται αυτόματα. Όταν ήμουν σε σχέση με την Αντιγόνη στην αρχή, μου είπε ότι δεν ήθελε παιδιά και γάμο. Αλλά αλλάξαμε μαζί και εξελιχθήκαμε. Το μυστικό είναι η αγάπη. Οι άνθρωποι δεν υποχωρούν. Δεν αγαπούν χωρίς όρους και περιορισμούς. Μαθαίνεις μέσω της υποχώρησης να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Η ευτυχία δεν είναι εύκολη, πρέπει να δουλεύεις καθημερινά για να την κατακτήσεις και να την διατηρείς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Σχετικά με την επαγγελματική του ζωή, ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μια φάση όπου η εκπομπή μας με τη Μπέττυ Μαγγίρα γίνεται όλο και καλύτερη, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχω σκεφτεί για το επόμενο έτος. Προς το παρόν δεν με απασχολεί, δεν είναι κάτι που με πιέζει. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, η εκπομπή πάει πολύ καλά, αν με ρωτάς θα ήθελα να συνεχίσουμε. Η ζώνη στην οποία βρισκόμαστε ήταν ανενεργή για πολλά χρόνια, με τις επιλογές του ΑΝΤ1 κατάφερε να το κερδίσει. Θεωρητικά, αν δεν συνεχίζαμε, θα με παραξενεύανε γιατί πάμε πολύ καλά, κάναμε καλή δουλειά. Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι μαζί με τη Μπέττυ».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα, είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα αν χρειαστεί και να εξερευνήσω νέα πεδία. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, την επαφή με το κοινό. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει το «κίτρινο» στην τηλεόραση, με κουράζει πολλές φορές. Συνήθως δεν συμφωνώ με τις επιλογές των τηλεθεατών. Όταν κάποιος με περιμένει για μια δήλωση και δεν του μιλάω, με λυπεί».

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Είμαι 99,9% ειλικρινής στις δηλώσεις μου. Θα μπορούσα να είμαι μέρος της σειράς Maestro, είναι μια σειρά που θα ήθελα να συμμετάσχω. Με ελκύει η μυθοπλασία. Δεν θα συμμετείχα σε ριάλιτι».
Διαβάστε Επίσης


Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει: Η μετάδοση της Eurovision δεν ήταν καλή

Διακόπηκε η συναυλία του Μιχάλη Κουϊνέλη: Αίσθηση ανατροπής