“Δίνει πανελλήνιες”: Το νέο τρικ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για να μην οριστεί δικάσιμος πάνω στις ημερομηνίες των πανελλαδικών

Ξανά στα θρανία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως έγινε γνωστό μέσα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη του σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, τον Μάιο του 2021, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η δίκη που δεν παρουσιάστηκε

Η ακροαματική διαδικασία, ωστόσο, δεν ξεκίνησε λόγω ασθένειας του συνηγόρου του κατηγορουμένου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη και διεκόπη για τρίτη φορά για τις 8 Μαΐου. Τα μέλη της έδρας, αφού εξέτασαν τα ιατρικά πιστοποιητικά που προσκόμισε συνεργάτιδα του συνηγόρου, αποφάσισαν τη διακοπή της δίκης, στην οποία μάλιστα συναίνεσε και η πολιτική αγωγή, δηλαδή η πλευρά της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

«Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορός μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας» ήταν τα πρώτα λόγια του 35χρονου πιλότου προς το δικαστήριο. Μάλιστα, σε ερώτηση του εισαγγελέα της έδρας για τον αν επιθυμεί το δικαστήριο να του διορίσει άλλον συνήγορο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά πως επιθυμία του είναι να τον υπερασπιστεί ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Στη συνέχεια, και όταν πια το δικαστήριο εξέταζε τις ημερομηνίες για τις επόμενες συνεδριάσεις του, ο 35χρονος έλαβε και πάλι τον λόγο για να ζητήσει από την έδρα να μην προγραμματίσει συνεδριάσεις την περίοδο των πανελλήνιων εξετάσεων, στις οποίες, όπως είπε, θα λάβει μέρος, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και χωρίς το δικαστήριο να του δώσει κάποια απάντηση.

Να σημειωθεί ότι και χθες παρόντες στη δικαστική αίθουσα ήταν και οι πρώτοι μάρτυρες της υπόθεσης, ενώ η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό της Αθανάσιο Χαρμάνη.

Τα ερωτικά γράμματα που λαμβάνει μέσα στην φυλακή

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη από τη βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λαμβάνει ερωτικά γράμματα στη φυλακή. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις Φυλακές του Μαλανδρίνου, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος, έχουν μείνει έκπληκτοι από τον αριθμό των θαυμαστριών που στέλνουν γράμματα στον πιλότο.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει η «Sun», οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καλούνται να ταξινομήσουν «ολόκληρες τσάντες» με γράμματα για τον δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν.

«Διαβάσαμε, όπως υπαγορεύει το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία και μείναμε έκπληκτοι» είπε στη «Sun» ένας φρουρός που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας. «Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν εν θερμώ» πρόσθεσε ο ίδιος στη βρετανική εφημερίδα.

«Δεν μετανιώνω»: Μητέρα πήρε τον νόμο στα χέρια της, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον παιδόφιλο που βίασε τους γιους της

Δύσκολες ώρες για διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια: Την χτύπησε αυτοκίνητο εν ώρα προπόνησης – Η κατάσταση της υγείας της