«Έδωσες την μάχη περήφανος»: Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του για τον 24χρονο Τρύφωνα

Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του 24χρονο Τρύφωνα Γεωργίου, που έφυγε για πάντα μετά από δύσκολη μάχη αλλά και γενναία.

Ο θάνατος του νεαρού

Οργανωμένα σύνολα, εξέδωσαν μάλιστα ανακοινώσεις για τον καλό τους φίλο, Τρύφωνα Γεωργίου, που έφυγε τόσο άδικα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του οπαδικό σύνολο του ΑΠΟΕΛ, «ακόμη ένα νεαρός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, ο Τρυφωνας Γεωργίου (24 ετών) από την Κοκκινοτριμηθία έχασε την μάχη απέναντι στην καταραμένη αρρώστια. Τα λόγια είναι παρά πολύ λίγα σ´αυτες τις περιπτώσεις, όταν φεύγουν τόσο άδικα νεαρά άτομα. Αιώνια σου η μνήμη Τρυφωνα και τώρα θα μας βλέπεις από εκεί ψηλά με τα υπόλοιπα αδέλφια».

“Καλό ταξίδι”

Την ίδια ώρα, η ΦΠΚ Πρωτοπορια Θεσσαλονικης, αναφέρει, «καλό ταξίδι Τρύφωνα, Περήφανε Πρωτοπόρε! Έφυγες νωρίς οργανωτικέ μας, έδωσες την μάχη περήφανος, με αξιοπρέπεια όπως έπραττες πάντα. Από εδώ και στο εξής θα συναντιόμαστε στις σκέψεις μας, θα οργανώνουμε μαζί την επόμενη δράση, την επόμενη μάχη της παράταξης μας».

Όπως σημειώνεται, «όταν θα ανταμώσουμε ξανά, θελουμε να μας περιμένεις με χαμόγελο και την κιθάρα σου στο χέρι, έτοιμος να μας διασκεδάσεις. Για ακόμα μια δίκη σου μπουάτ, ακόμα ένα οργανωτικό. Αιώνια σου η μνήμη Λεβέντη! Αιώνια σου η μνήμη Οργανωτικέ! ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ».

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος» δωρίζει τα 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του

Από τότε που έχασα τη γυναίκα μου, κοιμάμαι με τη μητέρα της για να μην την ξεχάσω.. Η ιστορία του Άκη