Είναι γεγονός ο πρώτος έρωτας στο Survivor: Ζευγάρι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με αυτή την παίκτρια

Μαρίος Πρίαμος: Πιο κοντά με συμπαίκτρια του, κρυφά από τις κάμερες του Survivor

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star τρέχουν και μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει για τα καλά όμως εκδηλώθηκε το πρώτο φλερτ. Οι συμπάθειες και αντιπάθειες έχουν ήδη φανεί αλλά και οι πρώτοι έρωτες.

Το πρώτο φλερτ μάλιστα είναι γεγονός και έχει ως πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει πολύ κοντά με μία συμπαίκτριά του.

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζήτηθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά και φέτος, συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Πρίαμος είναι το μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Είναι γεγονός ο πρώτος έρωτας στο Survivor: Ζευγάρι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με αυτή την παίκτρια

Μάριος Πρίαμος: Το φλερτ με κοπέλα από την αντίπαλη ομάδα

«Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω, όχι στην ομάδα. Το αφήνω με ένα ερωτηματικό», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η τρυφερή κίνηση από τον Μάριο Πρίαμο, έγινε στο σημείο όπου συναντιούνται όλοι μαζί οι παίκτες των δύο ομάδων, πριν και μετά τους αγώνες.

«Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους», αναφέρει.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ

Τον “δίκασε” με 3 προτάσεις: Οι ατάκες του Τριαντάφυλλου για τον Βασάλο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μεγάλη ένταση στον ΣΚΑΪ με Τριαντάφυλλο: «Έπρεπε να ήμουν εκεί να τα πούμε face to face»