Ελεονώρα Μελέτη: Ακτινοβόλησε στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου

Δείτε φωτογραφίες…

Το νέο της βιβλίο, με τίτλο “Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο”, παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη την Τετάρτη 22 Μαΐου, στο θέατρο Αθηνά στο κέντρο της Αθήνας.

\"\"

\"\"

Το νέο βιβλίο της Ελεονώρας Μελέτη ασχολείται με τη συμφιλίωση με τον εαυτό μας και την ψυχική ανθεκτικότητα, με παραδείγματα από τη δική της προσωπική διαδρομή προς την αυτοαποδοχή και την υπέρβαση των τραυματικών στιγμών που είχαν αφήσει τα ίχνη τους σε αυτήν. Ομιλήτριες στην εκδήλωση ήταν η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη και η ψυχοθεραπεύτρια Φρόσω Φωτεινάκη.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης, η μητέρα της Μαρία, οι φίλες της, καθώς και άλλοι συνεργάτες και φίλοι από τον χώρο της τέχνης και της δημοσιογραφίας. Επίσης, στο θέατρο Αθηνά βρέθηκε και η ομάδα του Mega Καλημέρα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι: Γιάννης Λάτσιος, Θανάσης Πάτρας, Ζωή Κρονάκη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Άννα Ζηρδέλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Βάσια Λόη, Τένια Μακρή, Ιωάννα Μπούκη, Βάσω Λασκαράκη και Θάνος Πλεύρης.

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος


Διαβαστε Ακομη

Η αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής του Δημήτρη Σταρόβα με φαρμακευτική αγωγή – Ποια είναι η τωρινή κατάσταση της υγείας του;

Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει: Η μετάδοση της Eurovision δεν ήταν καλή