Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου»… απαντάει με λίγα λόγια στο άγριο κράξιμο

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε στα σχόλια του Instagram διάσημων Ελληνίδων, διάφορους χρήστες να αφήνουν προσβλητικά σχόλια, χωρίς λόγο.

Έτσι η γνωστή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, για την οποία δέχτηκε αρνητικά σχόλια, με την ίδια να μην διστάζει να πάρει δημόσια θέση και να απαντήσει.

Ειδικότερα στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια και μια συνεργάτιδά της εν ώρα εργασίας και η λεζάντα από κάτω έγραφε: «Και εκεί που της δείχνω κάτι στο κινητό ΤΣΟΥΠ ! Βγαίνουν και οι αυθόρμητες φωτογραφίες».

Η φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου και το κράξιμο

Βλέποντας την φωτογραφία της ένας χρήστης του Instagram έγραψε: «Άσε ρε Κύπρια στην Κύπρο τσαρούχια και τσόκαρα φόραγες. Σε βάλαν στο Survivor… και μας ζάλισες με τον σάπιο κ@λ@. Τόσο ξεφτίλο. Η Ελλάδα μια μισό μέτρο…»…

Η Ελευθερίου απάντησε στο σχόλιο: «Στην Κύπρο φόραγα τσόκαρα και εξακολουθώ να φοράω γιατί μου αρέσουν και δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου και τον τόπο που μεγάλωσα. Καλή συνέχεια!».

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει! Δεν προλαβαίνει κάποιος διάσημος να κάνει κάτι που δεν ενοχλεί κανέναν και αμέσως πέφτουν βροχή τα άσχημα σχόλια. Αναρρωτιόμαστε, άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν από το να σχολιάζουν τον καθένα για το οτιδήποτε. Λίγο ντροπή… Μια χαρά απάντησες Ελευθερία!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος: Θα γίνει μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπάθειας – «Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο

Survivor All Star Spoiler 13/02/2023: Ανατροπή – Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση (VIDEO)